REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Filmul ''Kung Fu Panda 4'' depăşeşte din nou ''Dune: Part Two'' în box office-ul nord-american

Filmul ''Kung Fu Panda 4'' depăşeşte din nou ''Dune: Part Two'' în box office-ul nord-american

A.F. 19 martie 2024 | 00:00 213

Pentru a doua săptămână consecutivă "Kung Fu Panda 4" devansează filmul "Dune: Part Two", a doua parte a superproducţiei SF "Dune", în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul ''Kung Fu Panda 4'' depaseste din nou ''Dune: Part Two'' in box office-ul nord-american

Cel de-al patrulea episod din saga animată a studiourilor DreamWorks, care combină umorul şi artele marţiale, a încasat 30 de milioane de dolari între vineri şi duminică, ajungând la un total de 107,7 milioane de dolari în America de Nord şi de 176,5 milioane de dolari în restul lumii.

În această nouă continuare, simpaticul panda "Po", căruia actorul Jack Black îi împrumută din nou vocea, trebuie să înfrunte un inamic multiform. Pentru a reuşi să protejeze Valea Păcii, Po trebuie să se alieze cu Zhen, o vulpiţă pe cât de vicleană, pe atât de iute la minte.

"Dune: Part Two" se află din nou pe locul al doilea, cu încasări de 29,1 milioane de dolari între vineri şi duminică.

În acest lungmetraj cu o durată de peste 2 ore şi 30 de minute, semnat de cineastul canadian Denis Villeneuve, personajul principal, Paul Atreides, interpretat de starul franco-american Timothée Chalamet, îşi desăvârşeşte transformarea devenind Mesia cel aşteptat, un lider răzbunător după ce aproape întreaga sa familie a fost ucisă. Distribuţia peliculei este completată de vedete precum Zendaya, Lea Seydoux şi Javier Bardem.

Pe locul al treilea, la o distanţă considerabilă de primele două poziţii, regăsim "Arthur the King", cu încasări de 7,5 milioane de dolari, în care Mark Wahlberg joacă rolul unui aventurier care se împrieteneşte cu un câine vagabond.

Locul al patrulea îi revine filmului de groază "Imaginary", cu un ursuleţ de pluş malefic şi încasări de 5,6 milioane de dolari.

Noua dramă religioasă "Cabrini", produsă de Angel Studios, ocupă locul al cincilea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. Filmul urmăreşte viaţa Maicii Frances Cabrini, o călugăriţă catolică canonizată după moartea sa, în New York-ul secolului al XIX-lea.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Love Lies Bleeding" (2,5 milioane de dolari)

7. "Bob Marley: One Love" (2,3 milioane de dolari)

8. "One Life" (1,7 milioane de dolari)

9. "The American Society of Magical Negroes" (1,3 milioane de dolari)

10. "Ordinary Angels" (1 milion de dolari), scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016