REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.3° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.3° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Filmul ''The Equalizer 3'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul ''The Equalizer 3'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

A.F. 5 septembrie 2023 | 00:00 289

Filmul de acţiune "The Equalizer 3", cu actorul Denzel Washington în rolul principal şi regizat de Antoine Fuqua, s-a clasat în fruntea box-office-ului nord-american în primul său weekend de proiecţii, informează AFP.

Filmul ''The Equalizer 3'' a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-americansursa foto: The Equalizer/Facebook.com

Cel de-al treilea opus al francizei cinematografice "The Equalizer" relatează aventurile unui fost agent secret, Robert McCall, care se luptă de această dată cu mafia italiană. Pelicula a obţinut încasări de 34,5 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite şi Canada, potrivit datelor anunţate de compania specializată Exhibitor Relations.

"Este al doilea debut din toate timpurile, prin prisma încasărilor, pentru un film lansat în weekendul de Ziua Muncii (sărbătoare naţională în Statele Unite - n.red.)", a declarat un specialist din acest sector de activitate, Paul Dergarabedian.

Încasările finale pentru acest weekend prelungit vor fi şi mai mari, întrucât şi luni este zi liberă în America de Nord.

Filmul "Barbie" s-a menţinut pe locul al doilea, în cel de-al şaptelea weekend al său de proiecţii, cu încasări de 10,6 milioane de dolari. În total, acest film regizat de Greta Gerwig şi actriţa Margot Robbie în rolul păpuşii omonime, a obţinut încasări de 592 de milioane de dolari pe piaţa nord-americană şi de 771 milioane de dolari în restul lumii, confirmându-şi statutul de campion al box-office-ului nord-american în 2023.

"Blue Beetle", cel mai recent film cu supereroi DC Comics şi produs de Warner Bros., s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 7,3 milioane de dolari.

În schimb, liderul de săptămâna trecută, "Gran Turismo", o adaptare cinematografică a jocului video cu acelaşi titlu, inspirată din universul maşinilor de curse, a pierdut trei poziţii şi s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari.

Filmul "Oppenheimer" a coborât încă o poziţie şi ocupă locul al cincilea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari. Această peliculă despre creatorul bombei atomice a obţinut în total încasări de 300 de milioane de dolari în America de Nord şi de 542 de milioane de dolari în box-office-ul internaţional, citează Agerpres.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" (4,8 milioane de dolari)

7. "Bottoms" (3 milioane de dolari)

8. "Meg 2: The Trench" (2,9 milioane de dolari)

9. "Strays" (2,5 milioane de dolari)

10. "Talk to Me" (1,8 milioane de dolari).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768