REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, s-a dus la discuții la PNL

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, s-a dus la discuții la PNL

A.C. 11 martie 2024 | 14:43 828

Finanțatorul echipei de fotbal Rapid București, milionarul Dan Șucu, s-a la sediul PNL, unde, la ieșire de la discuții, a negat că ar fi discutat despre candidatura la Primăria Capitalei.

Finantatorul Rapidului, Dan sucu, s-a dus la discutii la PNL Dan Șucu

„Nu am primit nicio ofertă. Am venit să discutăm despre probleme economice”, a spus acesta reporterilor prezenți.

Surse din PNL neagă că această întâlnire a fost pe altceva în afară de teme economice, dar este normal să ridicăm aceste semne de întrebare, întrucât s-a discutat în ultima perioadă despre candidatul la Primăria Capitalei, despre sondaje. Știm că se face comasarea, însă românii nu știu pe cine vor vota la PMB.

Coaliția așteaptă rezultatele unor sondaje pentru a vedea pe cine ar dori electoratul să susțină și sunt foarte multe variante. Lucrurile sunt incerte. De exemplu, PNL ar susține-o pe Gabriela Firea, dar îi este cumva frică să o nominalizeze, să spună clar că este candidatul PSD.

În cazul PNL, Sebastian Burduja este cel care ar fi varianta liberalilor pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, aceste nume nu sunt susținute de ambele partide aflate la guvernare.

Numele omului de afaceri Dan Șucu a fost vehiculat de-a lungul timpului în contextul în care Coaliția se gândește la o variantă de compromis – un candidat independent, care ulterior să se înscrie eventual într-unul dintre partide, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai dacă ajunge primar trebuie să știe exact care sunt câștigătorii viitoarelor licitații. Să mai sponzorizeze puțin partidul și să rezolve sa câștige Rapidul campionatul și apoi să vândă jucători să își înmulțească banii băgați în partid.
0
0
Pai da...au discutat probleme economice :))) cum sa imparta licitatiile dc ajunge primar general :))))
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016