REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Firea scapă cu sancţiunea cea mai uşoră în CEx

Firea scapă cu sancţiunea cea mai uşoră în CEx

Replica API 20 noiembrie 2018 | 23:42 545

Gabriela Firea, primarul Capitalei, rămâne membru PSD şi vicepreşedinte al partidului, în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD. Singura funcţie pe care aceasta o pierde este cea de preşedinte PSD Ilfov, după ce anterior şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, notează stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea s-a opus excluderii sau retragerii sprijinului politic pentru Gabriela Firea, în ciuda faptului că secretarul general Codrin Ştefănescu a propus demiterea acesteia din funcţia de vicepreşedinte naţional şi retragerea sprijinului politic. Primarul Capitalei rămâne astfel membru al Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca a ajuns PSD, ditamai partidul sa fie condus de asa karikaturi ca acest pupincurist cu chip de falus in erectie codrin stefanescu, sau radulescu mitraliera, alt machiaveli si loaza, inseamna ca ne meritam soarta, pentru ca...chiar suntem prostii prostilor sa-i lasam pe HOTI in fruntea bucatelor tarii. Praf si pulbere in urma lor!
1
0
Razgandelile se platesc. Nu merge sa ma iei in brate cu entuziasm, la inceput, cucerita de calitatea mea umana si dupa doi ani sa iti dai seama si sa incepi sa kitzai. In Mafia intri cand vrem noi si iesi tot asa. Nu cand vrei tu. Hai ca-l las pe putza belit Codrin sa va spuna mai departe.
3
1
Bragladinele de la latrina 3 cu ai lor cu ai lor invitati de seama, pseudoanalisti politici si economici, chireac si pieleanu care nu prididieau pana mai ieri s-o ridice-n slavi pe Firea kai cea mai tare si mai mare din PSD ...cu cel mai mare procent de incredere...cea mai vizibila si apreciata...acum, ontorc ca la Ploiesti asa cum fac toate k-urvele dupa ce-si devoreaza partenerii! Niste kkati incaltati cu pantofii lui DRACnea, ca el le alimenteaza conturile vuvuzelelor.
3
4
Traiasca in veci "organili"conducatorii supremi ai Romaniei..
4
0
Totul se face lin ,progresiv dar sigur fara socuri acute si stres emotional!Iavas,iavas bagam tot ar zice un minoritar dobrogean!
3
0
Daffy Duck travestit in Gabi de la Bacau fosta jucatoare se sarbe in emisiuni ieftine deobicei la televiziuni destinate manipularii in masa si conduse de niste fosti secu cu banii lasati de Ceausescu mai exact furati de la Ceausescu adica de la noi poporul!Futu va Dunarea Leasing si mortii in gura de comunisti si de infiltrati ai altor state ce va dati romani!Baga mi as pula in multiculturalismul vostru de jeguri umane si curve aduse la rang de doamne unde s a mai pomenit ca ungurii sa fie la guvernare ?pai romanii in italia sunt 1 mil si n au reprezentare in parlament! Afara de la guvernare!!
5
6
As prefera s-o vad mai rar pe sticla pe tzatza asta. Imi provoaca disconfort psihic vocea si diareea verbala a cucoanei asteia...
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016