REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Firea susține că a pierdut alegerile pentru că tinerii au fost manipulați

Firea susține că a pierdut alegerile pentru că tinerii au fost manipulați

Deria ISLEAM 14 iunie 2024 | 14:52 750

Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat vineri, despre eşecul de la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, că are prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă va fi ea votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească şi că a aflat că pe platforma TikTok s-au dat astfel de mesaje. „Vă daţi seama ce manipulare”, a comentat Firea.

Firea sustine ca a pierdut alegerile pentru ca tinerii au fost manipulati

Gabriela Firea a dat declarații presei la Braşov, unde a avut loc şedinţa conducerii PSD, despre eşecul de la alegerile locale pentru Primăria Capitalei. ”Nu putem să fim deloc fericiţi cu ceea ce s-a întâmplat, nu mă aşteptam să câştig dar nici să fie un astfel de scor. E adevărat că am fost mulţi candidaţi în zona de centru-stânga, o campanie ţintită împotriva mea, din partea celorlalţi contracandidaţi. La un moment dat mă întrebam dacă eu sunt primarul în funcţie şi nu îmi dau seama, pentru că părea că mi se face mie o analiză şi cumva un bilanţ. Acum, dacă aş încerca să pasez responsabilitatea către altcineva, nu ar fi corect şi întotdeauna mi-am asumat. Şi atunci când am câştigat şi atunci când am pierdut şi bune şi rele şi aşa este normal”, a spus Gabriela Firea.

Președinta PSD București acuză o campanie de manipulare. „Am prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă voi fi eu votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească. Ferească Dumnezeu aşa ceva. Şi asta m-am întrebat de unde e şi am aflat că pe Tik Tok s-au dat astfel de mesaje, împotriva mea. Vă daţi seama ce manipulare.” Gabriela Firea a mai precizat că important este cum va fi în Bucureşti, dacă va fi mai bine sau mai rău, dacă se va schimba ritmul de lucru al primarului general. ”Nu vreau să dau vina pe nimeni, dau vina doar pe mine, nu am ajuns în suficiente cartiere, nu am avut timp să ajungă mesajul meu administrativ, şi nu am mers pe un mesaj de emoţie, nu am inventat teme. Eu am vorbit doar despre ce am făcut şi ce vreau să fac. Eu vorbeam despre calitatea vieţii cetăţenilor şi ceilalţi vorbeau despre faptul că vin comuniştii, dacă voi fi eu aleasă. Nu mai vine niciun comunist şi nu se va da nicio interdicţie”, a mai spus Firea.

Întrebată dacă are o vină şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru eşecul de la Capitală, Firea a spus: Nu, sub nicio formă, nu are nimeni nicio vină”, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu doar tinerii,ci mai toata populimea este usor de manipulat,chiar daca adevarul este in fata ochilor. Asta e situatia.Trebuie sa recunoastem ca la nivel general,romanii nu au chef sa gandeasca si iau de bune orice li se serveste,ca pelicanii. Mintea e ocupata cu bazaconii,sufletele cu ura aiurea fata de oricine si orice. Ne-am degradat,ca atare nu mai apreciem binele si salutam tot ce e rau,ca masochistii.
0
1
PENTRU.....N A S T R A D I N... NU INTELEG ???CUM ADICA S-A CIULULIT CU PANDELE??? ADICA S-A POMPAT...LA GREU...ASA DA....
2
0
da, manipulati, au cerut cazare la azile.
2
0
dupa ce ai iesit șifonată rău de tot din scandalul cu azilele de bătrâni, cred si eu ca ti-a scazut din procente, dar acum cauti motive
7
0
Firea, manipularile sunt in capul tau sec. Cand te vad pe tine si pe Sosoaca ma apuca voma.
8
0
Lumea nu te vrea. Nimeni nu a fost manipulat. Lăsați vrăjeală!PSD nu mai este ce a fost și ieșiti numai cu fosile.
12
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos -==--> use.my/arctrum
2
3
Nici nu s-a făcut anul și după moartea soțului Firea la opt luni s-a ciufulit la vedere cu Pandele. Rușine, femeie, Dumnezeu te va pedepsi!
16
0
Hai sa mori tu, infractoareo!
13
0
Firma o ciorditoare ordinarra, gata oricand sa sfasie pentru o bucatica noua de ciolan. O ciochista care merita sa sfarseasca intr-unul din azilele unde oameni neajutorati au fost batjocoriti. Retardo, mai exista si oameni care gandesc cu propriul cap. Nu puteti sa-i spalati la creier pe toti, puteti doar sa-i furati. Esti o scarnavie sinistra, mi-e greata cand iti vad mutra aia de ciocanitoare infometata. Si nu m- a manipulat nimeni, iddioato!
17
0
Fireo, prooasta dreaq', tu crezi ca toata lumea care nu te vrea e manipulata? Inseamna ca esti complet imbecilaa!
16
0
Nu ai nimerito Fireo cu tineri caci aia oricum nu te votau nici pe tine nici PSDeul,manipulatzi au fost pana acum batrani,dar dupa ce au vazut ce au patzit altzi batrani la azilele alea din Volulantari i-ai pierdut ca votantzi Gabitzo caci totzi shtiu ca atunci cand era interesul mai mare pentru ca sa se afle adevarul despre azilele alea tu ai taiato in Grecia cu tot familionul tau si cu prieteni tai,ori omul cinstit gandeshte simplu cam asha:"daca Gabi Firea impreuna cu Florentin Pandele sunt nevinovatzi dece nu vin acum in fatza romanilor sa spuna adevarul si in felul asta sa scape de orice banuiala dece au fugit ashtia de intrebarile oamenilor si ale presei ?",caci cel care este nevinovat cauta presa pentru ca sa spuna adevarul nu fuge de presa.
16
0
Tinerii cu carte nu o apreciaza pe Gabriela .
17
0
Tinerii au absentat in masa de la votare.Nu s-au prezentat.Pe cine incerci tov pisdista sa induci in eroare.ori esti p*****a ori faci pe p*****a.Nu ai fost informata? Ai fost un pion bagat in pisdok la inaintare.S-au folosit de tine.Stiau toti ca nu vei face niciun k*t la alegeri.Ca sa scape de tine au zis:Nna ia de aici! La ce ai facut cu neamul si finii tai in Bucureti ramai criminalul nr 1 al Romaniei publicat in tv si presa stiut de romani pentru crimele comise furtul documenteleor al proprietatilor etc.Romanii asteapata sa va vada la inchisoare pe toti acesti criminali implicati de la azile cu procurori,fini toti.
15
0
Tineriii de care vorbesti tu, p.itipoanco , i au razbunat pe batrinii din azilele groazei, pe care i ati chinuit voi impreuna cu Pandele si borhotul ala cu barba!
18
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016