REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Firma denunțătorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiată din Registrul Comerțului!

Firma denunțătorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiată din Registrul Comerțului!

Georgiana BOGLEA 12 iunie 2024 | 00:00 3114

După un lung proces de 5 ani, iată că în sfârșit procedura de insolvență a firmei Elliot Consulting & Parteners SRL, deținută de Bogdan Florin Teodorescu, ce are o istorie controversată, a luat sfârșit. Societatea va fi radiată din Registrul Comerțului, au decis judecătorii pe 11 iunie.

Firma denuntatorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiata din Registrul Comertului!

Bogdan Florin Teodorescu este finul cunoscutului fost deputat și lider PDL Constantin Chirilă și chiar s-a aflat la un moment dat și la conducerea organizației de tineret a partidului PDL Constanța, dar a fost exclus din partid în 2008. Pe lângă firma Elliot Consulting & Parteners SRL, acesta a mai fost asociat și într-o altă firmă, ABN Construcții Industriale, Bogdan Florin Teodorescu era asociat cu Dorin Lazia, patronul Argos SA. Acesta a mai administrat o altă firmă care și-a cerut falimentul, fiind vorba despre  Construcții Nuclearo-Electrice SA  care este deținută în proporție de aproape 81% de PAS Asociația Salariaților.

 

Firma denuntatorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiata din Registrul Comertului!

Denunțurile sale au băgat doi oameni la pușcărie

Pe lângă afaceri, Bogdan Florin Teodorescu a devenit cunoscut și pentru faptul că a fost martor denunțător în dosare de corupție instrumentate de DNA, ambele soldate cu pedepse definitive la închisoare cu executare. Finul fostului deputat Chirilă a fost martor denunțător în două dosare de corupție instrumentate de DNA, ambele soldate cu pedepse definitive la închisoare cu executare. Într-una din spețe este vorba despre Gabriela Herghelegiu, fosta șefă a Serviciului de Achiziții Publice din cadrul Primăriei Medgidia, condamnată în februarie 2017 la 3 ani de închisoare după ce a luat 66.000 lei șpagă pentru facilitarea derulării unui contract. În celălalt dosar, vorbim despre Adrian Stan, fostul primar din Techirghiol, condamnat tot în 2017 la 2 ani și 8 luni de închisoare după ce a luat 40.000 lei mită pentru a permite derularea unui contract cu primăria pe care o conducea.

Datorii care anunțau falimentul

Creditorul Banca Comercială Feroviară SA (BCF) a înregistrat pe 19 noiembrie 2018 un dosar la Tribunalul  Constanța prin care cere falimentul debitoarei Elliot Consulting & Parteners SRL. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 2 februarie 2019. BCF este una din băncile mici ale României, înființată în 2009, având ca acționari nume importante din domeniul feroviar: Valer Blidar (38,445%), Astra Vagoane Călători SA (28,389%), Tristar SRL (23,666%) și Atelierele CFR Grivița SA (9,5%).Elliot Consulting & Parteners SRL avea ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de numai 340.112 lei și un profit net de 6.627 lei lei, cu doar 2 angajați, precum și datorii de 2.404.993.

Firma denuntatorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiata din Registrul Comertului!

În 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de -101.746 lei, datorii de 2.397.594 lei și 0 angajați.

Firma denuntatorului de serviciu, Bogdan Teodorescu, a fost radiata din Registrul Comertului!

Iată că după un proces lung care a durat 5 ani, timp în care s-au adăugat la dosar mai mulți creditori, printre care Primăria Cernavodă și ANAF, dar și Argos Industrial, procedura de insolvență a firmei Elliot Consulting & Parteners SRL s-a încheiat, iar aceasta a fost chiar radiată din Registrul Comerțului.

Reamintim că Bogdan Florin Teodorescu a fost vicepreședinte al organizației municipale de tineret Constanța a PD, în anii 2000, iar apoi membru PDL, partid din care a fost exclus în 2008 de președintele de atunci al organizației județene, Ion Popescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intr-o tara normala daca si-ar fi facut toti datoria si aplicau toate institutiile legile asa proaste si blande cum sunt facute ,cum le avem, daca ii bagau la puscarie nu se intamplau atatea ce vedeam azi.Din cauza asta toti mai multi cetateni pleca din tara.Nu avem nimic de piredut intr-o tara ata de corupta plina de interlopi si hoti.Nu avem dezvoltare economica,salarii mici,taxe pe salariu cel mai mare din UE.Taxe marite la cateva luni pentru ca nu le ajung banii porcilor nesatui.Nu stiu cum sa ne anunte ca stiu ca populatia e bomba cu ceas numai cand aud la tv taxe marite.Putere de cumparare ciuciu,saracie,boli sanatate bani dati degeaba.De asta pleaca toti afara ca sistem de sanatate,pensii mari,trai decent canci.Nu platesc ca la c***e de 2 ori ca la noi.Nu se cer spagi ca la noi nu se iau spagi de medici etc.Fura toti la facturi, intretinere etc.Hotii isi inchid firmele sa isi piarda urma sa nu ii prinda cu 2 muncitori ANAF declarati ani de zile miliarde furat ,bani,Dubai etc.
1
0
Din ce spunetzi in articol despre Bogdan Teodorescu tipul este si bun si rau,a fost bun pentru ca a denuntzat nishte shpagari denuntzuri care sau dovedit a fi adevarate caci o functzionara de la primaria Medgidia si primarul de la techirghiol in alt caz au fost condamnatzi pe drept si rau pentru ca probabil omul fiind sifon a cezut ca el poate sa faca ilegalitatzi mai grave sau egale cu ale altora pe care el ia reclamat fara sa patzesca nimic pentru ca este turnator,lucru care se poarta polizia sau D.N.Aul ocrotindushi ciripitorile,pentru ca sunt pasari rare.
2
0
2 denunturi corecte impotriva unor spagari dovediti e o magarie sa va bateti joc de el din motivul asta asa cum face toata mafia psdnl din tara asta pana si termenul denuntator are o puternica conotatie negativa si arata ca legile sunt facute de infractori si suntem in ultimul hal de coruptie dupa 34 de ani de democratie originala de dambovita ar trebui schimbat si reclamatia dezincriminata in spatiul public
2
2
Urmeaza acum sa l radieze si pe el si incep lucrurile sa se aseze.
2
1
Deci EL este denuntator, pt ca a fost la DNA, nu marlele care i-au cerut spaga !!! Atentie ra.at de ziar pe cine sustineti
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515