REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Firma familiei Bogatu va furniza sare pentru deszăpezirea drumurilor din județul Constanța!

Firma familiei Bogatu va furniza sare pentru deszăpezirea drumurilor din județul Constanța!

Andreea VLAICU 3 iunie 2024 | 00:00 3968

Drumuri Județene SA, fosta Regie Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, se pregătește pentru iarnă! A organizat o licitație deschisă în vederea furnizării de sare industrială pentru prepararea de material antiderapant necesar pentru combaterea lunecușului de pe drumurile județene din Constanța. Câștigătorul licitației este Inostrio Enterprises SRL, care urmează să încaseze 1,7 milioane de lei.

Firma familiei Bogatu va furniza sare pentru deszapezirea drumurilor din judetul Constanta!Eugen și Codruța Bogatu

Drumuri Județene SA a lansat de curând o procedură de licitație privind furnizarea de sare industrială pentru prepararea antiderapantului pentru combaterea lunecușului pe drumurile județene si comunale aflate în județul Constanța

Firma familiei Bogatu va furniza sare pentru deszapezirea drumurilor din judetul Constanta!sare pentru material antiderapant

Astfel, societatea Inostrio Enterprises SRL a câștigat contractul de nu mai puțin de 1,745,000 de lei. Acesta nu este singurul contract pentru furnizarea de sare încheiat între cele două entități, având un istoric de colaborări.

Firma familiei Bogatu va furniza sare pentru deszapezirea drumurilor din judetul Constanta!

Inostrio Enterprises SRL, condusă de familia fostului vameș Eugen Bogatu

Inostrio Enterprises este deținută de către familia Bogatu. Unicul asociat în cadrul societății este Codruța Bogatu, soția fostului șef al Portului Constanța și actualul director al Sucursalei de la Agigea a Șantierului Naval Orșova, Eugen Bogatu. Inostrio Enterprises SRL are ca obiect de activitate „Intermedieri în comerțul cu produse diverse, specializată în exportul de cherestea de fag. Codruța Bogatu face parte dintr-o reputată familie de medici ginecologi din Constanța, fiind de profesie chimistă. Codruța Bogatu mai este implicată, printre altele, și-n societatea Andaluza Beach SRL, Stone Groupe SRL și Asclepios Imobiliare SRL.

Revenind la Inostrio Enterpsrises, în anul fiscal 2023, firma familiei Bogatu a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, profit de 2,7 milioane de lei, dar și datorii de 35 de milioane de lei. În anul menționat, societatea a raportat 12 angajați. Firma are mai multe puncte de lucru, mai exact în Portul Constanța Sud Agigea, dar și în Eforie Sud și Agigea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica....clorura de calciu ⁉️⁉️
0
0
Sa faci afaceri profitabile când lucrezi cu statul .
3
0
Niste maimute pocite stau cu limba scoasa la pozat. Nimic nou la primate. In rest, inca o mangleala despre cum invarti milioane dar scapi de platit impozite. Aleluia bananierilor!
5
1
Urâte femei în poza!
5
0
un troglodit care lucreaza la drumuri judetene
3
0
reprezentativi ptr cta. nu am auzit de vreun doctor bun in cta!
5
1
Controleaza juma de oras. Nu ne mai mira..
9
0
Regia autonomă drumuri și poduri nu e in stare să arunce cu sare pe drumurile județene În nicio țară din UE nu se fac atâtea parandaraturi ca in r*mânia După niște oligarhi din conducerea țării se afișează pe la tv și clefeteste din gură nu avem bani de salarii și pensii Banii r*mânilor sânt dați la parandarat la firme private În r*mânia nimeni nu verifică nimic totul e politizat Mafia și Corupția a distrus țara
15
0
nu e problema. ca tot la mine ajung toti.
7
1
Nici pe Pilcă, Bogatu, Fainarea nu i vezi... o tu justitie, de ce esti facut pt al mai sarac?
16
1
Ultimu tun
13
0
Așa se face politica în afroromania luptă pentru binele comunități (mikdon1) dar au grije să le zică la pinguini că le măresc pensile și să-i mai voteze încă 4 ani
17
0
Oameni de afaceri. Fura bani de la stat. Adica de la saraci si da la Bogatu makeedonu
21
0
Mafia Vamesilor spagari. De acolo au pornit drogurile si nenorocirile
30
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515