REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Firmino se poate despărți de Liverpool în vară! Un club din Europa pregătește 88 milioane de euro

Firmino se poate despărți de Liverpool în vară! Un club din Europa pregătește 88 milioane de euro

Replica API 10 februarie 2020 | 00:00 589

Oficialii lui Bayern Munchen pregătesc un nou transfer impresionant în vară, după ce mai multe voci din presa internațională au anunțat interesul campioanei Germaniei pentru Leroy Sane. Roberto Firmino, atacantul lui Liverpool, este un alt jucător dorit la Munchen pentru a întări forța ofensivă a bavarezilor.

The Sun susține că oamenii din conducerea lui Bayern sunt dispuși să achite 88 de milioane de euro pentru transferul lui Firmino, care a impresionat în ultimele sezoane la Liverpool. Atacantul brazilian ar fi al doilea jucător din Premier League pe care nemții l-ar putea transfera în vară, după Leroy Sane, a cărei plecare de la Manchester City s-a tot vehiculat în ultima perioadă.

Contractul lui Firmino cu Liverpool expiră în 2022, dar jurnaliștii britanici sunt de părere că oficialii lui Bayern ar dori să-l aducă pe jucătorul de 28 de ani chiar în această vară. Mai mult, o posibilă venire a lui Timo Werner pe Anfield ar reprezenta un motiv solid pentru care transferul lui Firmino la Bayern să se realizeze cât mai curând.â

Venirea lui Firmino la Bayerb poate fi privită și ca o variantă de înlocuire a golgheterului Robert Lewandowski (31 ani) în următoarele sezoane, în contextul în care atacantul polonez ar încheia colaborarea cu Bayern. În același timp, s-a vorbit despre faptul că Hans Flick, tehnicianul campioanei Germaniei, este un mare admirator al lui Firmino.

Adus pe Anfield în vara anului 2015 de la Hoffenheim, în schimbul a 41 milioane de euro, Firmino a devenit rapid om de bază în atacul lui Liverpool. În cele 228 de apariții pentru "cormorani", brazilianul a reușit să înscrie 76 de goluri și să ofere 59 de assist-uri. Jurgen Klopp a revoluționat jocul lui Liverpool după numirea sa pe banca echipei, iar tripleta ofensivă Mane - Firmino - Salah a pus umărul semnificativ la câștigarea trofeului UEFA Champions League în sezonul precendent, precum și la parcursul extraordinar din actuala stagiune din Premier League.

După 25 de etape, Liverpool este lider în Anglia, cu un avans de 22 de puncte față de locul secund, și se îndreaptă cu pași repezi către primul titlu de campioană, după 30 de ani, relatează eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vine la Farul.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016