REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fiscul scoate la vânzare mașina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Fiscul scoate la vânzare mașina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Andreea POPA 4 august 2023 | 00:00 14558

Fiscul constănțean încearcă să vândă mașina unuia dintre simbolurile din Vama Veche, cunoscut de generații de tineri drept Jaguaru’. ANAF se află deja la a doua licitație dar, după cum merg lucrurile, sunt puține șanse ca cineva să vrea această mașină. Pe numele său real Constantin Garbis, artistul este o legendă vie în Vama Veche, unde cântă vară de vară, de mai bine de 35 de ani.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează pe 16 august 2023, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța – Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, a doua licitație pentru vânzarea unui bun deținut de debitorul Constantin Garbis. Este vorba despre o mașină Suzuki, despre care ANAF spune doar că se află într-o stare de uzură, fără alte detalii. Prețul de pornire al licitației este 1.479 lei, fără TVA.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Nu este prima acțiune declanșată de ANAF împotriva lui Constantin Garbis. În mai 2023, Fiscul din Mangalia anunța întocmirea unui raport de evaluare a unui bun mobil deținut de debitorul cu domiciliul legal pe strada Lupeni, din Medgidia.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Debitorul Constantin Garbis este legenda vie Jaguaru’ din Vamă 

Debitorul Constantin Garbis este nimeni altul decât Jaguaru’ din Vama Veche, în vârstă de 66 de ani, un personaj fabulos, cunoscut, fără îndoială, de toți cei care au petrecut în Vamă în ultimii peste 35 de ani. Este considerat un reper cultural din Vama Veche, unde vine an de an la început de mai și stă până la sfârșit de septembrie. Nu există rocker român care să fi venit vreodată în Vama Veche și să nu-l cunoască pe Jaguaru’, atât de apreciat pentru pasiunea și talentul său, încât a ajuns să cânte în deschiderea unor trupe mari, precum Cargo sau Phoenix.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Constantin Garbis este din Medgidia, unde predă canto la Casa de Cultură sau chitară în particular și stă alături de familia sa, întrucât Jaguaru’ este căsătorit încă de la 22 de ani și este foarte mândru de cei trei copii ai săi - o fată și doi băieți.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

A făcut furori la ”Românii au Talent”

„Mă trag dintr-o familie de muzicanţi. Din clasa I, mârâiam primele armonii cu vocea. În Vamă, sunt emblemă. Nici nu se deschide Vama şi întreabă toţi de mine. Am stat lângă turiştii din Vama Veche întotdeauna, i-am învăţat numai lucruri bune. Am o vârstă înaintată şi, dacă am făcut greşeli, am zis să nu facă şi prietenii mei la fel. Ei au văzut în mine un vraci, un fel de indian sfânt. Toţi se adună pe lângă mine, mai ales că sunt un sac de poveşti”, povestea Jaguaru’ în 2021.

A fost anul când artistul rebel din Vama Veche atingea o uriașă notorietate națională, prin participarea la ”Românii au Talent”. Unde a fost imediat recunoscut de jurați, din moment ce Jaguaru’ petrecuse din greu cu ei la Vama Veche.

Fiscul scoate la vanzare masina lui Jaguaru’, legenda vie din Vama Veche

Mereu binedispus și îmbrăcat numai în piele, Jaguaru’ cântă încă de la 16 ani, fie că vorbim de străzile din Medgidia, Oradea sau București, iar pentru o perioadă chiar prin Maramureș. Rămâne însă legenda vie din Vama Veche, prietenul de neuitat a generații întregi de tineri. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai oameni deosebiți. Toți cunosc firea unui om dintr-o fotografie, e țigan deci e o jigodie, un subuman și împuțit pe deasupra. E uite ca eu va contrazic pe toți și știți de ce?? Pt ca piticul asta cu handicap la un picior, strâmb, mic și urat când lucra într-o vara ca salvamar m-a scos din niște valuri unde cu greu mai făceam fata ( fiind adolescent ( cred 13 ani)....dar Numai pe mine, ci și pe un alt prieten cu care eram. A stat cu noi vreo doua ore după aceea, nu ne-a dat amenda și uite ca după 30 de ani nu uit aceasta întâmplare și îl consider prietenul meu pt ca ne-am mai întâlnit în 2 mai de câteva ori ( e mai bine decât în vama) și de fiecare data am băut o bere împreună. Vedeți voi, oamenii sunt oameni, nu judecați numai aspectul, s-ar putea sa va îmbolnăviti și voi și sa rămâneți strâmbi în baston, nu știu dacă v-ar conveni sa foto jigniti gratuit.
2
0
arbeit macht frei !!!!
4
3
Talentat ori nu,celebru sau necunoscut,esti supus acelorasi legi. Nu e cazul sa cainam pe nimeni,nici pe noi insine daca e vorba de ,,calcat pe bec''. Fiecare isi asuma viata cu ale ei.
4
0
p***a canto la Casa de .....cultura...din Medgidia???? Îl recomandă vocea și talentul, plus hainele din piele.
4
1
cine mai e si tiganul asta nespalat , pe vremea lui ceausescu era tuns chilug si dus la canal si reeducat plus ca are nevoie de o baie buna , ca la cum arata se pare ca e c am certat cu apa numai cand ma uit la el simt jegul de pe el, arata ca un wc , da ma rog asa sunt toti tiganii .
14
20
Un cocalar neîngrijit care rage într-una și ocupă ilegal trotuarul, oamenii sărind în fața mașinilor, zdrăngăne întruna ca un greiere (munca e grea) , se spală cam rar în apa mării, din poză se vede și tufișul de la sub braț. Ar trebui prins de garda civică, tuns, despăduchiat și băgat la reeducare 6 luni.
19
17
Cr multumit de tine esti, realitatea despre tine este cu totul alta, si anume ca nu e nimic adevărat din ce s a scris mai sus, in real esti o mare jigodie, dar o foarte mare jigodie ordinară Jaguare. Emblema vămii??!! Poate emblema cerșetoriei
17
8
un t***n
13
6
A trebuit sa caut pe google sa aflu cine plm e caldararu asta.
24
8
acum 35 de ani Vama Veche nici macar nu era "pe harta " ,Bibi si Stuf au deschis prin 1996 deci nu stiu cui cinta tipul ."Magheru" era o poteca si pe dreapta pasteau caprele si oile in balarii si ultima casa din sat era pe unde sunt clatitele Nu stiu cine cumpara hirbul "Jaguarului" asa ca poate il lasati in pace . Sunt altii care merita "atentie "
28
4
E MAI LEGENDA DECAT ESTI TU ,PRIETENE, E SINGURUL PE CARE L-AM VAZUT SA ISI IMPRUMUTE SCULELE ALTUIA, SI SA II ASCULTE CU PLACERE PE TOTI,RECUNOSC ,DE CATE ORI TREC PE LIPSCANI URLA CAINELE CAND CANTA EL CEVA, INSA E DE ACOLO, DACA NU E EL O SEARA, SE SIMTE ,E GOL COLTUL DE LA BAZART,E O FIGURA, UN OM BUN, IN PRINCIPIU
17
8
Pentru asta nu se prescriu faptele!
29
2
Interesant articolul, de interes național. În loc sa spuneți ceva despre pensiile militare va ocupați de armeanul din vama. Ehe....
26
21
daca cioroiul asta mai e legenda....
22
19

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016