REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Fiul fostului primar din Albești, Gheorghe Moldovan, care a murit într-un tragic accident, preia frâiele localității

Fiul fostului primar din Albești, Gheorghe Moldovan, care a murit într-un tragic accident, preia frâiele localității

Victor ROTARU 12 iunie 2024 | 00:00 3841

Mihăiță Moldovan, candidatul PNL la Primăria Albești, a reușit să câștige alegerile organizate pe 9 iunie, obținând un scor de 62,02%, fiind votat de 1.143 de locuitori, fiind urmat de către candidatul AUR, Viorel Tușă, care a obținut 20,18%, pe locul 3 clasându-se Olimpiu Dumitru Carauleanu, cu 10,58%. Mihăiță Moldovan este fiul lui Gheorghe Moldovan, primar al comunei Albești din 2008 și până în 2023, atunci când a sfârșit într-un tragic accident rutier.

Fiul fostului primar din Albesti, Gheorghe Moldovan, care a murit intr-un tragic accident, preia fraiele localitatiiMihăiță Moldovan

Mihăiță Moldovan, candidatul PNL la Primăria Albești, a reușit să câștige alegerile cu 1143 de voturi, având un procentaj de 62,02% din totalul voturilor. Mihăiță Moldovan este fiul regretatului Gheorghe Moldovan, fost primar al comunei Albești din anul 2008 și până în 2023, atunci când a sfârșit într-un grav accident rutier.

Mihăiță Moldovan este cel mai tânăr primar din județ, având 35 de ani, și spune că lumea l-a votat într-un număr atât de mare pentru că a vrut continuitate în comună: „În primul rând, aș vrea să le mulțumesc oamenilor pentru prezența ridicată la vot și pentru faptul că au avut încredere în noi. Lumea a votat pentru continuitate, s-a muncit mult în această comună, în Albești, s-au dezvoltat proiecte majore și se vor dezvolta în continuare. Eu sunt crescut aici, consider comuna familia mea. Le mulțumesc că mi-au acordat încredere pentru a duce proiectele mai departe și pentru a dezvolta altele noi.

Fiul fostului primar din Albesti, Gheorghe Moldovan, care a murit intr-un tragic accident, preia fraiele localitatiiGheorghe Moldovan

Moldovan: Am fost zi de zi alături de om

Întrebat ce are în plus față de ceilalți contracandidați, Mihăiță Moldovan a spus: „empatie, viziune. Am fost zi de zi alături de om, nu o dată la 4 ani, ne ajutăm unii pe alții. Suntem foarte sudați. Asta se întâmplă de multă vreme. Probabil și tinerețea, viziunea, pregătirea, oamenii cred că au vrut să acorde încredere unei viziuni comune, unui om tânăr. În Consiliul Local vom avea majoritate, avem 8 din 15 consilieri.

Fiul fostului primar din Albesti, Gheorghe Moldovan, care a murit intr-un tragic accident, preia fraiele localitatiiMihăiță Moldovan

Legat de principalele proiecte pe care vrea să le implementeze atunci când va ocupa fotoliul de primar, Mihăiță Moldovan a spus că: „Am multe proiecte. Activitatea principală ar fi să semnăm contractul pentru canalizare. Apoi pentru rețeaua de gaze. Acestea sunt cele mai mari proiecte pe care vrem să le implementăm. Nu am mai făcut parte din administrația publică până acum, dar crescând alături de tatăl meu, am văzut multe lucruri. Vin din domeniul privat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
huooooo hoților
0
0
de unde mortiii lor și jegurile astea atâtea hertare? duca se toți langa tasu
0
1
SA-L CHIS IN FREZA
1
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515