REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
31.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Fiul fostului sef de la Drumuri Constanța se iubește cu fiica lui MM Stoica

Fiul fostului sef de la Drumuri Constanța se iubește cu fiica lui MM Stoica

Virgil STOIAN 31 august 2023 | 13:32 5059

Matei Dima nu mai este un bărbat singur după ce s-a cuplat cu fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica. Teodora Stoica și BRomania formează un cuplu, cei doi fiind surprinși cum se sărutau cu foc la festivalul Nostalgia, din stațiunea Mamaia.

Fiul fostului sef de la Drumuri Constanta se iubeste cu fiica lui MM Stoica

Teodora Stoica și BRomania au început o relație pe care nimeni nu ar fi putut să o anticipeze, iar primii pași în această legătură romantică au fost făcuți pe nisipul din Mamaia. Fiica președintelui consiliului de administrație al clubului FCSB Mihai Stoica și celebrul artist au fost surprinși de paparazzi CANCAN cum se sărutau cu foc în timp ce participau la festivalul Nostalgia.

 

Fiul fostului sef de la Drumuri Constanta se iubeste cu fiica lui MM Stoica

 

BRomania a mers însoțit de Teodora Stoica la eveniment și nu a scăpat-o pe aceasta din ochi nicio secundă. Nici nu a fost timp pentru așa ceva, de altfel, deoarece amorezii au stat în permanență lipiți unul de celălalt, iar seara lor a fost plină de săruturi pasionale.

Cei doi nu s-au ferit de privirile celorlalți petrecăreți și s-au comportat întocmai ca doi adolescenți, fiind vizibil cu ochiul liber că, deși nu formează decât de curând un cuplu, se simt mai mult decât relaxați unul în prezența celuilalt.

BRomania și Teodora Stoica au petrecut timp de ore bune la festival, apoi cunoscutul vlogger, care și-a făcut intrarea și în cinematografie, a ales să plece spre camera de hotel. Bineînțeles că nu a părăsit petrecerea singur, ci cu fiica lui Meme Stoica de mână, cei doi pierind în noapte.

BRomania s-a făcut băiat de casă: vrea să își întemeieze o familie

Ajuns la 36 de ani, BRomania a anunțat în mod public în urmă cu două luni, prin intermediul CANCAN, că se gândește din ce în ce mai serios la întemeierea unei familii. Pe numele său real Matei Dima, artistul ieșise de curând dintr-o relație care a durat un an. Din câte observăm, nu a durat mult până când a redevenit parte a unui cuplu. „Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, a declarat BRomania, pentru CANCAN, în urmă cu două luni.

Rămâne de văzut dacă relația dintre BRomania și frumoasa Teodora Stoica, în vârstă de 28 de ani, se va transforma în una pe viață.

Fiul fostului sef de la Drumuri Constanta se iubeste cu fiica lui MM StoicaMarin Dima

Precizăm că BRomânai este fiul fostului șef al Direcției de Drumuri Constanța, Marin Dima, care a ieșit la pensie în 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iaca cum platesc ghertoii publicitate mascata si apar in ziare. Urmeaza ala cu muschi si dinti de portzelan. Rusinica ReplicaOn
4
0
Bromania pedophilia huooooo cheliosu drq
3
0
m-as sinucide
6
0
Îl saruta pe fraier pe chelie
6
1
Erata: Fiul drogat al fostului sef de la Gropi Constanta
11
1
Sunteti constanti cu rubrica "hu iz faching uiz hu"
11
1
Acolo unde astia mi-au pus stelute, de fapt si de drept am scris c.u.r.v.a.
12
1
Io mi-s tatal tau, Brostule! Ia aminte la mine! Drepti! S-o lasi dracu' de c***a, sa lasi dracu' filmele alea din capul tau, sa te pui pe treaba serioasa, sa gasesti un serviciu bun si sa faci un ban cinstit! Ai inteles, brostule?
15
2
S-au dus pe camera sa traga niste fainuta ca sa nu vada lumea cand isi rupe rozeta
13
1
Noi îl injurām pe cretinul āsta si el face o carutza de bani dupā p****i ca noi , promoveaza cocalari si pitipoance, prostie si incultura avand si un facies lombrozian sclipind de inteligentā
18
2
Si asta e un drogat ce promovati toate epavele societatii.
24
2
Pe masardista lui M.M
17
6
Miiiimi Stoica Sa bagam p**la.n fi.ta Slob**ul sa ni.l inghitaaaa Sa o facem fericitaaaaa
15
5
Teodora, cat e ora??
14
7
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
13
13
si memelusha betziva !!! Un cuplu perfect !!! La fel si socrii !!!
20
6
Bine ca nu se iubeste cu MM Stoica! Ala a stat pe la ,mititica",asta a fost prins sub influenta drogurilor...
22
6

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768