REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
31.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Fiul lui Nicolae Guță, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ

Fiul lui Nicolae Guță, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ

Virgil STOIAN 3 septembrie 2023 | 17:05 2934

Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, a fost prins drogat la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroşani. Poliţiştii care patrulau sâmbătă noapte pe strada Livezeni, din Petroșani, au văzut o maşină care ieşise de pe şosea, iar şoferul, de 31 de ani, era agitat și vorbea incorect, se arată în comunicatul Poliţiei.

Fiul lui Nicolae Guta, prins drogat la volan, dupa ce a sarit cu BMW-ul in santNicu Guță și Nicolae Guță

Testele făcute au arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri.

"La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)", se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Fara penali" astia ai tai sunt ca niste perle in mocirla dupa ce s-au mai"spalat" si ei/ele.Si-au mai cumparat si ei o haina,au mai dat peste un stilist cu toate ca ei merita doar un stilet in spate de" hoti de voturi cu mana" in premiera mondiala daca vedea Joe si Demon-cratii inregistrarea cereau retur banii de pe buletine de vot tiparite in China ( TIPARITE FARA WATERMARK idiotii nu stiau ca asta e cel mai mare STING OPERATION din istorie hahah)
1
1
"Fara penali " adica cu mana-n sacul cu voturi ! "Fara penali" doar S Ion,Barna si alti "escu" si copiii lor. F U C K THEM ALL ! E proba video cum se umbla in sacul cu voturi,in cine sa avem incredere ?In aia care au venit in parlament initial imbracati a la Marvimex style si acum ne dau lectii de "anti-coruptie" si "Fara penali" doar "Penale " care o S U G cu gemete si lacrimi in costume de la BOSS si Ermenigildo Zegna? F U C K ' EM ALL! Valabil si pentru HAUR SOS MASONERIA LU' MAMI si alti PSDei ,PNLei si alte slugi cu 3 masti pe fata de 2lei!
1
1
Esti ridicol, o tot dai cu Danel al tau in sus si in jos, tu nu vezi ca PF tau Danut nu poate sa-i faca felul nici macar lui T*o care-l sfideaza si-l batjocoreste cu orice ocazie.
4
7
E MACABRU faptul ca pseudo-patriarhul Moscovei KIRIL cu nume de agent/asasin KGB codename: "Mikhailov"(coleg cu kgbistul Putin codename: "ADAMOV"), acest Kiril este intruchiparea raului, al SATANEI care a imbracat hainele bisericesti, a intrat in "CASA DOMNULUI", adica a luat ca "sluga", deci"sub ghiulul" sau, cel mai mare numar de credinciosi ortodocsi, caci Federatia Rusa are cei mai multi ortodocsi din punct de vedere numeric. Si ii tine sub control in mod antihristic prin acest simbol Z, iar cine nu accepta acest Z satanist sau "semnul Fiarei", este declarat"inamic al Rusiei/URSS"si este ucis(mai devreme sau mai tarziu), facand ca totul sa para un accident. Deci, nu accepti Z-ul lui KIRIL, mori! E ANTIHRISM! MACABRU! Stiti de ce? Nu Putin, ci Kiril are putere asupra arsenalului nucleare rusesc (ex-sovietic), la fel cum este o BLASFEMIE, IL PROVOACA PE IISUS sa vina a 2-a oara si sa ne apere. Asistam la"RAZBUNAREA"URSS-KGB pentru destramarea din 1991. Fara UCRAINA, URSS NU SE REFACE
15
0
Iar pentru copiii/trolii putinisti ai AUR-SOS care se grabesc sa ma contrazica, raspuns: Chiar credeti ca un nimeni de nicaieri, Putin, a intrat in politica in 1999, ca peste 2-3 mandate, vreo cativa ani mai tarziu, sa ajunga"LIDERUL SUPREM"/dictatorul moscovitilor si sa conduca Federatia Rusa(pe butuci), sa aiba arsenalul nuclear si butonul"rosu"la degetul mic, adica putere de"zeu in carne si oase", putand oricand sa provoace APOCALIPSA BIBLICA(RAZBOI MONDIAL NUCLEAR)? Chiar credeti asta? Putin a fost si inca este un"PION"adica"UN GEORGE SIMION al KGB", precum e GEORGE Simion la noi o incercare de"PUTIN AL BOR(SEC)". E fix aceeasi metoda! Satana se ascunde in detalii. Deci KGB incearca sa refaca URSS prin"pionul" Putin, dar patr. Kiril e mai mare in grade(KGB). La fel BOR vrea refacerea ROMANIEI MARI prin"pionul"Simion, dar patr. Daniel e mai mare in grade(BOR-SEC). Putin nu-l poate ucide pe Kiril, caci poporul rus ar infige"furca"in Putin. Dar Putin poate fi ELIMINAT oricand de Kiril
15
0
E deja destul de clar ca"operatiunea speciala"a Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) e pe cale sa reuseasca. Cum? Vedeti ca AUR reuseste sa "betoneze" PSD pe prima pozitie ca "FAVORITA" la alegerile din 2024, caci romanii nu sunt atat de idioti sa voteze un partid precum AUR. Astfel, BOR reuseste prin AUR sa castige alegerile cu PSD si sa "ocroteasca ortodoxia romaneasca" si "familia traditionala" de asa zisa amenintarea a "globalistilor" LGBTQ care cer casatoriile intre indivizi de acelasi gen. Este totul CLAR! IAR DACA ROMANII SUNT ATAT DE IDIOTI incat sa voteze AUR in 2024 (desi ma indoiesc), atunci traseistii politici din PSD vor fi "basculati" in AUR. Nu trece nimeni peste "cuvantul / binecunvatarea" patriarhului Daniel. Intr-un fel, sau altul, patriarhul Daniel este adevaratul "presedinte" sau mai bine zis DICTATOR al Romaniei. Voi ati votat un presedinte(IOHANNIS) si Daniel va respecta. Dar fara"binecuvantarea" sa, nu misca nimeni. La fel Kiril in Moscova e"MAI MARE"(KGB)decat Putin
13
0
Are legatura cu comentariu de jos: E deja evident de ce BOR(BISERICA ORTODOXA ROMANA), care este si SECURITATEA ROMANIEI precum era securitatea ceausista, BOR, condusa de patriarhul Daniel, a fondat partidul AUR (din AUR a plecat SOSoaca, fondand SOS. Dar AUR-SOS sunt "partide satelit" ale PSD. La fel cum si PNL a devenit tot partid satelit al PSD, precum erau si partidele lui Tariceanu/Ponta/Voiculescu). Deci, BOR a creat AUR pentru ca, dupa arestarea lui Dragnea si pierderea alegerilor de catre Dancila, PSD era"pe cale de disparitie", dar mai ales dupa ce PSD a folosit jandarmeria si diversionistii lui GEORGE SIMION, huliganii din galeriile de fotbal, anarhistii ultrasi din NOUA DREAPTA,"UNITI SUB TRICOLOR"si alti "legionari"putinisti pro-ROexit2024, pentru a DETURNA protestele pasnice din 10 august. La fel a facut Putin in Ucraina la EUROMAIDAN cu ultrasi. BOR"conserva"familia traditionala(PSD) prin AUR, de frica USR "globalisti occidentali" care tolereaza LGBTQ. BOR instiga la ura.
15
0
Apoi, cine e implicat in dosare penale, cine a comis fapta penala, cine a fost inchis in ultimii 5 ani si apare la TV, face concert, merge la evenimente precum nunti etc, ala sa fie acuzat pentru incalcarea acestei NOI LEGI despre care vorbesc (pe care o propun aici...) si sa fie pus sub acuzatie inca 1 an de arest la domiciliu, sub control judiciar. O astfel de lege va fi propusa, doar daca votati USR sau alte partide "de mai jos din lista partidelor", care nu sunt implicate in "SISTEMUL" actual mafiot care conduce Romania. In 2024 aveti stampila in mana, voi decideti. VOTATI FARA PENALI, daca va pasa de viitorul Romaniei! Daca nu va pasa, ramaneti in mocirla rusilor, ca in sindromul Stockholm, slugile FSN-PSD-PNL-UDMR(AUR-SOS noii sateliti care betoneaza PSD pe locul 1 si impinge opozitia pe 3, PNL, USR pe 4, PMP pe 5 etc. AUR a fost creat de BOR, de patr. Daniel, pentru ca PSD sa nu fie dat jos si inlocuit de USR, caci urmau dosare grele si cadeau coruptii din ultimii aproape 34ani)
18
2
AM O SOLUTIE: ABSOLUT TUTUROR BEIZADELELOR din Romania sa le fie schimbate numerele de inmatriculare cu numere roz (precum alea electrice - verzi), daca tot vor sa fie mai cu mot. Sa fie data O LEGE! URGENT, ACUM! Si am rezolvat! Apoi toate beizadelele sa fie oprite si verificate zilnic si testate cu alcooltest si DRUG-TEST! De asemenea, beizadelele sa aiba masinile limitate la 50km/h. NU DISCUT! Eu daca as fi fost in masura sa dau legi, fix asta faceam. Ma contraziceti? Facem un pariu/referendum ca intreaga populatie imi va da dreptate, iar contra vor vota doar beizadelele si parintii? E democractie! Am lamurit? Am dreptate, acceptati adevarul! De asemenea, nu putem interzice un gen muzical... caci nu suntem salbatici. Dar putem INTERZICE ca "artistii" care au avut dosare penale/fapte penale in ultimii 5 ani sa mai cante/faca spectacole sau sa mai apara la TV (cum a fost si cu Dan/DlACoNESCU). Corect? Corect! Ori faci arta, te tii de muzica, ori te faci "p.es.te"si ramai"centurist(a)"
21
2
Tacsu canta la nunta lu fiisu lui Ciulacu; 1000 de invitati x5000 masa, pac pac 5milioane, legal. Altfel ai da afara din partid. Si mai speri sa dispara sphaga in tara asta?
8
2
Dar pe tacsu nu l-ati prins , si mosu trage pe nas !
13
0
Deci trebuie inteles ca cu cat e masina mai groasa si scumpa cu atat creste probabilitatea ca drogangiul se afla la volan !, Atentie.
12
0
Este cel mai mare stropitor de pe santier ! Toate controalele de la garda de mediu i se datoreaza ! Omu are binganeala in sange !
9
0
Iar a fost plafonul de nori jos...au ramas pene in sant.
16
0
Bogdan catalin angajat damenn vinde droguri ! 0785309260
5
1
Mana in mana cu Drogangii...daca nu luați măsuri Ro va fi tara drogangiilor
14
0
pai asa-s toti ti ga nii... v****l vroia sa zica incoerent, ceea ce er fi explicat suspiciunea de consum de alcool sau stupefiante.
11
0
D-atile bani la muzicanti sa sponsorizeze interlopii. Drigurile sunt la fiecare intesectie in Constanta, la fiecare club la ospatari. Toti interlopii vand droguri
20
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768