REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Fiul lui Poteraș nu scapă niciun contract cu statul, la Constanța

Fiul lui Poteraș nu scapă niciun contract cu statul, la Constanța

Replica API 3 februarie 2022 | 00:36 5383

Denis Ioan Poteraș, fiul fostului primar al Sectorului 6 din capitală, Cristian Poteraș, a mai prins un contract la Constanța. Asocierea de firme Nemar Edil General SRL și Nemar Edil Construct SRL, reprezentantă de Nemar Edit SRL, lider de asociere, din București, se va ocupa de lucrările de reabilitare, modernizare și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța. Trebuie menționat faptul că în palmaresul firmelor mai sunt trecute și Liceul Ovidius și Liceul Sportiv ,,Nicolae Rotaru”. Valoarea totală a contractului este de 8.154.084,53 lei, fără TVA.

Denis Ioan Poteraș, sursa foto: Cancan.ro

Fiul fostului primar Cristian Poteraș al sectorului 6 din capitală, Daniel Ioan Poteraș a mai prins un contract în valoare de peste 8 milioane de lei, la Constanța. Mai exact, este vorba despre asocierea de firme Nemar Edil General SRL și Nemar Edil Construct SRL., reprezentată de Nemar Edil General SRL, lider de asociere, din București, Contractul semnat pe data de 17 ianuarie a.c., presupune execuția lucrărilor de construcție în cadrul proiectului ,,Reabilitarea, modernizare și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța. Cristian Poteraș

Cristian și Denis Poteraș, probleme cu legea

Lucrările vor fi edificate de către asocierea Nemar Edil General S.R.L și Nemar Edil Construct S.R.L., reprezentată de S.C. Nemar Edil General S.R.L. (lider asociere), cu sediul în Municipiul Bucureşti, bulevardul Timişoara nr. 89-91.

Înființată în anul 2018, societatea Nemar Edil General S.R.L se ocupă cu dezvoltare (promovare) imobiliară. Administratorul este Aureliana Gîdea, iar asociați sunt: Denis Ioan Poteraș (fiul lui Cristian Poteraș, fost primar al Sectorului 6 din capitală), Roland Simina și Alexandra Elena Manuela Simina. În anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de – 3.577 lei, datorii de 1.315.479 lei și niciun angajat.

Cristian Poteraș, fost primar al Sectorului 6 din capitală, a fost condamnat, în 2015, la 8 ani de închisoare pentru retrocedări frauduloase. A fost eliberat condiționat în 2020. Denis Ioan Poteraș a ajuns și el în atenția oamenilor legii, fiind condamnat la 4 luni pentru deținere de cocaină pentru consum propriu.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4. Obiectivul general al proiectului are în vedere creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă din municipiul Constanța, ca factor determinant pentru creșterea calității procesului educațional, dezvoltarea timpurie a copiilor, pentru construirea de abilități sociale și a capacității de integrare socială. Prin implementarea proiectului se va asigura îmbunătățirea stării bazei tehnico-materiale și crearea unui cadru educațional modern, care facilitează un proces educațional și, prin urmare, un context optim pentru atragerea și menținerea în sistemul educațional pe o perioadă cât mai îndelungată a populației de vârstă școlară.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasam tara pe maini bune
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303