REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fiul lui Ștefan Bănică, despre cariera sa. Radu calcă pe urmele tatălui său

Fiul lui Ștefan Bănică, despre cariera sa. Radu calcă pe urmele tatălui său

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 1316

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a moștenit talentul tatălui său și iubește scena. Radu Ștefan Bănică este atras de actorie și muzică, iar în curând va avea premiera unui musical.

Radu Ștefan Bănică

Băiatul cântărețului are planuri mari cu cariera sa. Radu Ștefan Bănică și-a deschis recent o cafenea, unde este ajutat de mama lui, însă actoria și muzica rămân pe primul loc pentru el.

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Dacă nu ar fi fost atras de lumea artistică, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ar fi studiat medicina sau ar fi dat la Drept. „Mie mereu mi-a plăcut și încă îmi place medicina. Aș fi dat la medicină și la drept, la fel. Îmi place tot ce implică oameni, nu m-aș vedea la birou, sincer”, a continuat el.

Anul următor este plin de evenimente importante pentru el și va fi extrem de aglomerat cu programul. Fiul lui Ștefan Bănică va avea un musical, dar va avea și examenul de licență.

„Urmează în decembrie să am premieră la un musical, apoi tot în toamnă un musical. Primul va fi la Operetă, al doilea la Opera Națională și o piesă, un spectacol la Teatrul Național, așa că avem un an plin de spectacole. Am și licența și voi fi în sfârșit în circuit!”, a mai mărturisit Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
papagalul este artist,noaptea vesel,ziua trist.vedeta ulii,ca si tacsu derbedeu de 2 lei.
1
0
ba pacaliciule,lasa zdringa zdringa,foaie verde talpa gistii,n.au ce ute tractoristii,pune mina si invata ceva.papagali ca tac.tu nu se mai cauta!suckere!
2
1
ce mecla de fatalau. are ciucuras in cap, ca nu are in izmene.
2
1
La kurvasaraie???
2
0
garoi,gena
4
1
Calca pe urmele tatalui? Iese si asta vreun caftangiu de femei?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016