REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Fiul patronului de la Konak parchează ca în Turcia!

Fiul patronului de la Konak parchează ca în Turcia!

Replica API 14 martie 2022 | 02:15 11870

Fiul patronului de la restaurantul Konak, Aydan, a fost surprins parcând pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Constănțenii nu au trecut cu privirea isprava tânărului șofer și au făcut glume pe seama acestuia. Însă, potrivit informațiilor noastre, nu este un caz singular, șoferul în cauză făcându-și un obicei din a parca în zona respectivă, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

În ziua de duminică, 13 martie a.c., un autoturism marca Porsche a fost surprins într-o parcare din zona Inel 2, în apropiere de magazinul Marvimex, pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Se pare că autoturismul marca Porsche, cu numerele de înmatriculare CT 27 AYD, este al fiului patronului de la restaurantul Konak, pe nume Aydan.

Constănțenii nu au întârziat să apară cu reproșuri, precizând că isprava șoferului nu este una singulară. Aceștia l-au băgat în ”oala” persoanelor ce fac cozi la benzinării, la ulei, la hârtie igienică.

”Aștia sunt ăia, care se grăbesc să facă cozi la benzinării, la ulei, la drojdie, la hârtie igienică, de teama scumpirilor”, a declarat un constănțean.

În timp alți au încercat să-l scuze pe tânărul șofer, un constănțean a pus punctul pe ”i”.

”Acesta parchează mereu pe locul acela...”, a declarat un bărbat din Constanța.

Cuvintele ”neuron” și ”lipsă” s-au tot găsit prin reacțiile constănțenilor, dar și gluma nelipsită despre faptul că, dacă este chemată Poliția locală, poate individul nu va avea bani de amendă.

Însă, cum la miștouri românii sunt campioni, iată că doar cu asta rămân. Pe sistemul: "câinii latră, ursul merge", fiul patronului de la Konak își vede liniștit de treabă.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA NU ERA TASU SA AIBA BANI...PARCA BICILCETA... HATA BAIAT SI EL TURCU..
1
1
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
1
0
Sa vezi soferii mei cum parcheaza doar in statia de 51, si toti cocalarii mei de clienti care le lasa pe avarii in fata la konak
2
0
sa inteleg ca sunteti prieteni cu Handicapatul ?
0
0
Sunteti invidiosi pe banii lu tata
2
0
Daca are Porsche nu inseamna ca nu poate sa aiba un handicap. Eu cred ca este un model de urmat, o persoana cu handicap sa conduca o astfel de masina!
1
0
Poate shaul are handicap. Fizic psihic cine stie.
2
1
Daca e babuin
2
0
Nu i-au livrat furajele mi-relei
1
0
Nu a fost meniul bun?
2
1
O stire de doi lei!! Cu altceva nu reusiti sa ne atrageti atentia?
2
0
cipan tirtan pleonasm
1
0
Fa reclamatie la Agentia de monitorizare sa aplice amenda pentru incallcarea gdpr Ti au publicat masina cu numerele de inmatriculare
11
12

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768