REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fiul premierului Marcel Ciolacu se însoară! Andrei e student la Medicină, în Constanța

Fiul premierului Marcel Ciolacu se însoară! Andrei e student la Medicină, în Constanța

Mirela PASCAL 3 septembrie 2023 | 00:00 8401

După ce a devenit premier, Marcel Ciolacu se pregătește să trăiască un alt moment important în viața sa. Fiul său, după mulți ani de relație, se căsătorește. Fiul lui Marcel Ciolacu este absolvent al Colegiului Național B.P. Hașdeu din Buzău și student la Medicină, la Constanța. Andrei Filip  a început o relație de dragoste în anii de liceu cu o colegă, pe care o continuă și în prezent. Iar săptămâna viitoare, cei doi se vor căsători civil.

Fiul premierului Marcel Ciolacu se insoara! Andrei e student la Medicina, in Constanta

Fiul lui Marcel Ciolacu se va căsători civil

Andrei Filip Ciolacu, student la Facultatea de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța, și-a început cursurile în 2018. Informații provenite de la surse apropiate familiei din Buzău dezvăluie că tânărul are o relație de lungă durată cu Alexa, colega sa de liceu, care este, de asemenea, studentă la aceeași universitate, scrie evz.ro

Alexa este o persoană cu o latură creativă bogată, având o pasiune pentru desen, pictură și artă în general. Legătura sa cu părinții lui Filip este strânsă, iar Marcel Ciolacu este mândru de alegerea fiului său în privința partenerei de viață. Această mândrie s-a reflectat prin postarea unei fotografii cu cei doi tineri pe pagina sa de Facebook, în primăvara lui 2021, cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Mama partenerei lui Filip activează în domeniul medical. Ea ocupă poziția de asistentă șefă la secția de Unitate de Primiri Urgențe (UPU) din Câmpulung Muscel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Despre Medicină, Pentru A Fi Bine În Domeniul Sanitar Din r*mânia: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
E femeie si a suferit dupa un ci o c an de m**e sau e barbat si e frustrat ca aia fac bani si el nu.Ce bine era daca macar infiinta o anumita organizatie care sa aresteze toti m**e care sunt cu afaceri dubioase sau nu isi pot justifica averea,eu ca m**e ma asociez cu el si ca bonus de loialitate ii dau si o lista cu care sa inceapa dupa ce ma verifica pe mine si fam mea
0
0
E un makkedon pe care il string bocancii si a postat de 10 ori acelasi lucru . Prima generatie de incaltati cu bunici cu tatuaje in frunte cruci ca sa nu le violeze otomanii .Va faliti cu banii vostri de la saltea dar sunteti prrosti cu spume ."Luxury,residence ,de lucs" cuvinte noi invatate de ciobanii brinzari descoperitori de aracet .
3
3
Cat e deranjul? O mie e bine? Hai ca daca are 1000 de invitati la masa cu o medie de 3000 de koko? Se fac 3 meleoane. Inca vreo 2000 a cate 1000 de koko, de la aia care nu au mancat nu au baut, inca vreo doua meleoane. Si uite asa, se spala un porcoi de bani. Punem pariu ca dupa nunta lor se baga impozit pe darul de la nunta?
5
1
La cati infractori spagari au ajuns la conducere ce ne mai mira unul. Dacă ajunge dan din nou rector, nu e vina lui, este vina celor ce îl vor vota.
3
1
Sa ma pis pe voi toti
3
1
vine, e p u r e, la cârma, vă vinde ăla cu tot cu neamuri. numai ca să respiri aerul din oraș va trebui să i se plătească birul. îi plac cadourile maxim, se bucură ca un copil la pubertate.
8
1
Vin toate shandramalel membri de partid la nunta, masa va fi min zece mii de euroi altfel afara!, Stiu asta de la un primar psd care a facut la fel
9
1
Ne-am saturat de Vintila și de Cornelia lui, aduceți oameni bun un manager serios.
7
1
Nu tot ce zboara se si manaca mucane,voi n-aveti "uscaturi" deloc? Sa facem retrospectiva incepanad cu 89 sa te convingi ca fratii tai care l-au vandut pe Decebalus si pe Mihai Viteazu' ?Si nu sunt doar aia mai sunt si altii
12
7
medgidia a dat cei mai psihopați taximetriști makkidoni. violatori de meserie
9
1
Se pișe E P U R E pe Ciolacu cu boltă. E prea inteligent pentru Ciolacu. E P U R E îi fwte și nevasta dacă-și pune mintea. La proprietățile lui E P U R E, îl cumpără pe Ciolacu cu tot cu chiloți. Muwee Ciolacu de la E P U R E.
6
6
Taci mucane care iti dai femeia si copiii la produs la Hollywood trebuia sa traiti ca doar acolo isi mai violeaza copiii si isi dau si nevestele la produs asa pe model "Eyes wide shut "
6
13
ce fatza de fochist are tovarășul Ciolacu, noroc de el ca traim vremuri in care papusarii sunt la putere ca altfel nici de ajutor de fochist nu era bun
10
1
până-n '89 reptilele de mached0ni nu depășeau hotarele satelor unde trăiau ca emigranții că-i împușcau comuniștii. Știau comuniștii ce știau ca dacă-i scapă în orașe devin jungle.
13
4
Le dorim NUNTA IN DOLIU lor si familiei lor 15 generatii de acum ancestral sa aiba parte inmormantari
15
10
Guvernele si cei care au condus pana acum au fost m ak i doni sau sa MUCANI? Eu cred ca mucanii fura mai mult decat ma kidonii,TOATE GUVERNELE AU FOST CONDUSE DE MUCANI care v-au lasat in C U RUL GOL
2
11
Mai bine m*****n decat mucan care isi da femeia la produs cea mai urata infractiune,voi va si violati copiii,ca n-am vazut la stiri makidoni care sa isi abuzeze copiii ca voi
1
15
mai bolnavă e t n i e din punct de vedere psihic decât makkkedonii nu există. toată viața lor e un întreg șir de i n f r a c ț i u n i. au atins toate articolele din codul penal.
11
4
Romanii isi dau femeile la produs cate clanuri aveti ?Romanul isi da nevasta la produs dupa o primeste in pat! Mama de copii nu?
3
7
mached0nii de la Medgidia niște psihopați cu instincte de violatori. din gena părinților.
13
14
Bine ca nu a luat o machidoaca cu dosu in jos Asa mai are o sansa
9
2
când e p u r e ardea candidații cu șpăgi, mă'sa investea șpaga în imobile.
27
1
Remember their F U C K I N G FACES
21
1
Cum își închipuie vreodată ca va mai conduce comunitatea academica ovidiană după ce a fost scos cu cătușe la mâini din campusul universitar? Dacă Iliescu era acum în situația lui ar fi făcut e***e petiții peste petiții la minister și ar fi ieșit în fiecare zi la televizor sa aducă aminte ce a făcut Iliescu și cât suferă comunitatea academica chiar și în 2023 pentru asta.fiti profesioniști si lăsați-l la lada de amintiri. Ca el nu are demnitate nici cât o furnica. Auzi tu, făcătură. Când puneai mana pe bani nu mai era făcătură?
12
1
Diplomele de la Ovidius se i-au numai pe bani, poți să ai inteligența unei gâște și tot reușești
17
10
Universitatea Ovidius este una din cele mai bune din Romania si are profesori foarte buni. Studentii sunt multumiti si se vad schimbarile in bine.
13
31
și-l cazează pe Ciolacu la clădirea făcută din șpăgile de la studenți din Strada C Ă L Ă R A Ș I, mai ales că nu plătește impozit pe închirierea apartamentelor la diverse majorate. Evazionist sadea.
17
2
Ajunge dan rector în 2024 și îl cheamă pe Ciolacu la el sa-i aducă cafeaua dimineata.
11
3
facultate in province, doctorat la chisinau rezidentiat la caracal, titular in bucuresti si sef de sectie la sp. universitar!
28
4
Dacă odrasla lui Ciolacu era la facultate pe vremea răposatului E P U R E, ori era belit de bani, ori tembelul E P U R E îi cerea vreo instituție ca s-o treacă cu tot cu clădire pe persoană fizică.
41
1
Urma medicina la București la Carol Davila da așa cu taxe de 9000 lei anual la Ovidius Constanta...
22
6
La koor cu diploma de la uoc. Fabrica de analfabeti
44
20
De aici se trage forță lui Iliescu la Ovidius, îl are pe Ciolacu în spate în baza faptului ca băiatul termina Medicina. Ma și miram cum îl poate vota cineva rector pe Ilescu!
40
5
Tinerii multă sănăt**e și fericire in viață Marcel Ciolacu să ofere mai multe șanse tinerilor din țară să numai plece afară Puneți o dată frană la furatul banilor și terminați cu Parandaratul stat privat Banii care nu se găsesc la buget sânt bani furați și netaxati De fiecare dată plătește salariații și pensionarii Un exemplu de privat hoț e cel de la Crevedia Un criminal în libertate nimeni nu vede nu aude
23
12
Harvard ul Marii Negre
35
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166