REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fiul primarului din 23 August nu mai vrea să dea cu subsemnatul, în dosarul „vaccinărilor la chiuvetă“, la Suceava

Fiul primarului din 23 August nu mai vrea să dea cu subsemnatul, în dosarul „vaccinărilor la chiuvetă“, la Suceava

Virgil STOIAN 28 noiembrie 2023 | 00:00 2859

Fiul primarului din 23 August, Mugurel Mitrana, face frecvent drumuri la Suceava... și nu în vacanță, ci pentru a da cu subsemnatul în dosarul în care e acuzat că a făcut vaccin la chiuvetă. Ștefan Mitrana a recunoscut că nu s-a vaccinat și că a intrat în posesia unui certificat fals, la fel și soția lui. Cei doi au calitatea de învinuiți și, deși au recunoscut fapta, nu au semnat cu procurorul de caz acord de recunoaștere. Aflați sub control judiciar încă din luna aprilie 2023 și fiind nevoiți să se deplaseze până la Suceava pentru a semna, cei doi vor să solicite strămutarea procesului în care sunt cercetați, la Constanța.

Fiul primarului din 23 August nu mai vrea sa dea cu subsemnatul, in dosarul „vaccinarilor la chiuveta“, la SuceavaMugurel Mitrana

Ștefan Mitrana a fost audiat, înainte de sărbătorile de Crăciun din 2022, într-un dosar al procurorilor DNA din Suceava, care anchetează o întreagă rețea care s-ar fi ocupat cu vaccinări fictive. Ștefan Mitrana a recunoscut că nu s-a vaccinat și că a intrat în posesia unui certificat fals, la fel și soția lui. Cei doi au calitatea de învinuiți și, deși au recunoscut fapta, nu au semnat cu procurorul de caz acord de recunoaștere. Dosarul nu a fost trimis, încă, în judecată, iar fiul primarului din 23 August se află sub control judiciar, fiind nevoit să bată drumul până la Suceava, destul de des, pentru a da cu subsemnatul.

Mugurel Mitrana consideră că fiul și nora sa sunt nevinovați și așteaptă ca justiția să își facă datoria, însă până atunci dorește strămutarea procesului la Constanța: „O să meargă în instanță și sigur va lua achitare. Fiul meu și soția lui sunt sub control judiciar, nu s-a soluționat nimic până acum și trebuie să înceapă procesul. Ei au recunoscut fapta, dar nu au încheiat acord cu Parchetul să le dea cu suspendare. În instanță o să ia achitare, toți au luat achitare pe așa ceva. Ei sunt sub control judiciar la Suceava, se duc acolo și semnează însă vor cere strămutarea procesului la Constanța”, a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Fiul primarului din 23 August nu mai vrea sa dea cu subsemnatul, in dosarul „vaccinarilor la chiuveta“, la SuceavaVaccinare

Vă reamintim că Ștefan Mitrana și soția lui au apărut în dosarul „Vaccinărilor la chiuvetă“ din Mangalia. Astfel, Ștefan Mitrana dar și soția lui și-ar fi achiziționat un certificat de vaccinare anti COVID – 19, contra unei sume de bani, în realitate ei rămânând nevaccinați. Cu toate că li s-a propus un acord de recunoaștere a vinovăției, în urma căruia ar fi primit pedepse cu suspendare, cei doi nu au acceptat, dorind să fie achitați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510