REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.8° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Fiul unei primărițe din Tulcea a distrus mașina contracandidatei mamei sale, din răzbunare

Fiul unei primărițe din Tulcea a distrus mașina contracandidatei mamei sale, din răzbunare

Virgil STOIAN 2 iulie 2024 | 00:00 3111

Lupta pentru un post de primar poate duce la gesturi necugetate, chiar dacă acestea sunt făcute mult după încheierea alegerilor. Andrei Ovidiu Antonio, fiul vitreg al primăriței din Valea Teilor, județul Tulcea, a fost trimis în judecată pentru distrugere și tentativă de distrugere prin incendiere, după ce a distrus mașina unei femei, care fusese contracandidata mamei sale vitrege la primăria localității Valea Teilor. Bărbatul a declarat că a săvârșit aceste fapte pentru că proprietara mașinii a făcut plângeri penale atât mamei sale vitrege, cât și tatălui său.

Fiul unei primarite din Tulcea a distrus masina contracandidatei mamei sale, din razbunareAndrei Antonio

Potrivit rechizitoriului, Andrei Antonio a provocat distrugeri autoturismului marca Range Rover, ce se afla parcat pe un loc amenajat de parcare în spatele blocului 3 de pe strada Frasinului din Valea Teilor, spărgând geamul portierei dreapta față prin lovirea cu un ciocan special de spart geamuri, producându-i astfel 6 găuri fără ca geamul să cadă din locașul său. Mai mult decât atât, el a încercat incendierea autovehiculului prin aruncarea unei bucăți de material textil aprinse sub automobile în partea din dreapta față, aceasta fiind imediat stinsă prin intervenția unui martor.

Fiul unei primarite din Tulcea a distrus masina contracandidatei mamei sale, din razbunare

Bărbatul și-a recunoscut fapta

Audiat în calitate de suspect, Andrei Antonio a recunoscut faptele, declarând că a făcut totul din răzbunare, pentru răul făcut de proprietara mașinii familiei sale. Instanța a constatat că infracțiunile săvârșite de inculpat prezintă o gravitate ridicată, derivată din natura acestora- contra patrimoniului, modul concret de comitere - prin folosirea unui instrument special de spargere şi, respectiv, prin încercarea de incendiere, pe timp de noapte, a unui vehicul care a pus în pericol şi alte bunuri/persoane.

La reținerea gradului de pericol social al inculpatului, având vârsta de 22 ani, instanța are în vedere că aspectele rezultate din fişa de cazier a inculpatului îi sunt favorabile acestuia, el nemaifiind anterior condamnat, astfel că nu se poate reţine o perseverenţă infracţională, ci, dimpotrivă, se constată că activitatea infracţională din prezenta cauză constituie un eveniment izolat în viaţa inculpatului.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Andrei Antonio la 2 ani și patru luni de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate i schimba incadrarea sa băgăm boxerul in paravan pe a 4 a, mai i i scoatem basinile din cap.
4
0
Tare ghertoiul, este boxer dar da cu ciocanul. Tipic romanesc, ar trebui sa fie marca inregistrata.
6
0
Nu putea face beizadeau mami...ftvangura de zdrențe,faceți umbră pământului degeaba.Dejectiile societății !
9
0
CE FATA DE BOSCHETAR ARE...FIGURA URATA..EXACT ..FIGURA DE CRIMINAL...SA NE FERIM DE EL...DNA. PRIMAR CE SPUNE ???CRED C-O DOARE EXACT IN....R...UK....ACESTI OMENI NE VOR CONDUCE,,,RAU AM AJUNS...PENTRU LINISTEA NOASTRA...VOTATI...CIOLACU...PESEDE...ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU...POATE SCAPAM DE VOI...NU MAI ESTE MULT..
9
1
Are si fatza de periculoso sporgesi geamuri.
26
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515