REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.1° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Fiul unui pușcăriaș a lăsat însărcinată o minoră de 14 ani și a dat bir cu fugiții!

Fiul unui pușcăriaș a lăsat însărcinată o minoră de 14 ani și a dat bir cu fugiții!

Victor ROTARU 28 iunie 2024 | 00:00 3220

România este țara din Uniunea Europeană cu cele mai multe mame minore. Anul trecut aproape 700 de fete mai mici de 15 ani au născut. Orhan S. avea doar 18 ani când, conform tradiției, i-a fost promisă o minoră, în vârstă de 14 ani. S-au mutat împreună și au început o relație intimă, însă, la scurt timp, fata a rămas însărcinată. Acest lucru nu l-a impresionat prea mult pe copilul-adult care a lăsat-o cu „burta la gură“ și și-a luat tălpășița. 

Fiul unui puscarias a lasat insarcinata o minora de 14 ani si a dat bir cu fugitii!

Totul s-a întâmplat în anul 2022, atunci când minora, în vârstă de 14 ani, s-a mutat împreună cu Orhan S., acesta având, în acel moment, vârsta de 18 ani. Minora a precizat că băiatul știa vârsta sa. Primul raport sexual întreținut de cei doi a avut loc în momentul în care s-au mutat împreună. Fiind într-o relaţie de uniune consensuală, cei doi au continuat să întrețină raporturi sexuale, în urma acestora rezultând o sarcină. La aproximativ o lună de sarcină, Orhan S. (în acel moment plecat în Spania) i-a transmis minorei că s-a săturat de ea și nu mai vrea să fie împreună. Drept urmare, minora s-a întors la domiciliul părinților, iar în data de 3 martie 2023, a născut un copil, o fată. Minora a precizat că Orhan S. nu a dorit să recunoască copilul.

Fiul unui puscarias a lasat insarcinata o minora de 14 ani si a dat bir cu fugitii!

A fost dat pe mâna polițiștilor. Audiat în calitate de suspect, Orhan S. a declarat faptul că la vârsta de 18 ani minora i-a fost promisă, conform obiceiului, de către părinții acesteia, imediat după aceea mutându-se împreună şi începând să întrețină cu aceasta raporturi sexuale. Orhan S. a mai precizat că avea cunoștință de vârsta minorei și că dorea să își întemeieze o familie cu aceasta. După câteva luni, a fost nevoit să plece la muncă în Spania, pentru a-și susține familia aflată în nevoie, având în vedere că tatăl său se afla la pușcărie. Fiind mai mult plecat, Orhan S. menționează că relația dintre cei doi s-a deteriorat și în final, minora s-a mutat la părinții săi.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să îl condamne pe Orhan S. la 2 ani și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citeshe inca odata ma si ai sa vezi ca am scris ca Tzigani sa aleaga intre traditziile lor de sute de ani si legea din Romania pentru ca ashtia intorc dovleacul cum le convine lor cand sunt tzigani,cand sunt cetatzeni romani tocmai pentru ca institutziile de fortza din Romania trec lucrul asta cu vederea de frica sa nu fie reclamatzi de tzigani in europa pentru discriminare etnica,defapt nu doar tzigani se folosesc de statutul lor de minoritate etnica in Romania ci si altzi de s-a ajuns ca este mai bine sa fii minoritar in Romania decat roman getbeget.
6
0
Aveai dreptate daca traiau in tara Tigania. Daca traiesc in Romania, sa sesupuna legilor de aici! Cat despre tine, duten Tiganie!
5
1
Care condamnare ma,lasatzi oameni sa traiasca dupa legea lor cu riscurile pe care le implica,ce daca a parasito gagiu pe gagica aici intervin parintzi si bunici amandurora si se impaca ei intre ei;adica cum vor ashtia sa fie lasatzi de romani in pace pentru ca ei traiesc dupa legile lor vechi de sute de ani dar cand se ajunge la tot felul de probleme intre ei tzigani cheama militzia ii apere pt.ca ei sunt cetatzeni romani sau se duc si se reclama unul pe altul la tribunal.
6
5
Bine ma ca boi, rumânii, sunteti nație aleasa. Natie zamislita din doi barbati, Traian si Decebal. Natia la care faceti referire, nu isi duc parintii la azil si nici nu-si foot proprii copii. Asa ca mai usor cu pianul pe scari.
5
9
natii retrograde !
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515