REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

FLAGRANT la CONSTANȚA! Prinși în TIMP ce umblau cu FLEXUL sub o MAȘINĂ

FLAGRANT la CONSTANȚA! Prinși în TIMP ce umblau cu FLEXUL sub o MAȘINĂ

Replica API 17 februarie 2021 | 00:23 5386

Constantin Măcălău, Dumitru Alexandru Băisan și Gheorghe Alexandru Toma au ajuns în atenția oamenilor legii, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce voiau să fure catalizatorul unei mașini.

Mai exact, la data de 16.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpaţilor Constantin Măcălău, în vârstă de 34 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, Dumitru Alexandru Băisan, în vârstă de 20 ani, recidivist, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat şi Gheorghe Alexandru Toma, în vârstă de 22 ani, recidivist, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 15.02.2021, în jurul orei 03.10, în timp ce se aflau pe o alee publică din municipiul Constanţa, jud. Constanţa, unul dintre inculpaţi a asigurat locul comiterii infracțiunii, de pe trotuarul opus locului unde cel de-al doilea inculpat a ridicat, folosind un cric, un autoturismul, pentru a facilita pătrunderea celui de-al treilea inculpat sub autoturism, pentru ca acesta din urmă să taie cu ajutorul unui flex țeava de eșapament, în vederea sustragerii catalizatorului, activitate întreruptă de organele de poliție sosite la fața locului. Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Poliţia Municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpaţii mai sus. Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectia 5 i-a prins
1
0
Am auzit ca aia de la BIC i au prins
2
0
Sa le taie mainile, ca n-o sa mai fure!
6
1
Taci din gura de prost te taiau aia cu cutitul nu cu flexul, BOULE! Politia militia ce sunt ei acolo sa faca uz de arma si sa fie dotati cu akm-uri alea originale in 7.62 nu cu pocnitori carpati sau panarame in 5.45!
6
0
Piesele auto se fura la comanda, da, trebuie cautat si cel care vroia catalizatorul.
11
0
Daca ii prindeam la masina mea se lasa cu crima de om..le taiam gatu cu flexu
13
0
Anul trecut, pe strada Badea Cirtan, in dreptul gradinitei, am parcat seara la ora 23.00, si dimineata cins am vrut sa pornesc, surpriza. Miau taiat toba mijlocie cu flexul.
16
0
pe santiere , paziti, cu norma mare, iarna vara doi trei ani , nu in puscarii la odihna si reciclare!
25
0
Oameni foate tineri ajung recidivisti.N au modele bune ?Ei se uita ca milioane d oameni se descurca cu greu cu un salariu minim sau pensii sub acest nivel.De ce nu se uita ca avem oameni plaiti si cu 16000de euroi fara sa i dea pregatirea afara din casa.De ce nu iau acesti tineri aceste modele?Ce fel de reeducare se face la puscarii ?Cit de mare este foamea ca risti pt astfel de gainarie pedepsita foarte drastic?Avem institutii care sa sprijine oamenii aflati la necaz?Este agravant cind furi noaptea ,flamand,2lei , dar nu este cind furi ziua , satul ,milioane de euroNu ne furam caciul.
12
4
luati.i pe aia care dau bani ptr catalizatoare intii.astia favorizeaza hotia.apoi borfasii. ati vazut ca primul lucru care dispare cind se baga,la lidl,sint flexurile pe baterii.hotii stiu de ce!
21
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620