REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florentin Pandele, ieșire furibundă: ”Dacă ne vor aresta, să ne aresteze o dată!”

Florentin Pandele, ieșire furibundă: ”Dacă ne vor aresta, să ne aresteze o dată!”

Virgil STOIAN 23 iulie 2023 | 09:07 1438

Edilul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a făcut noi dezvăluiri despre Ștefan Godei în plin scandal al ”Azilelor groazei” din Voluntari.

Florentin Pandele, iesire furibunda: ”Daca ne vor aresta, sa ne aresteze o data!”

Edilul din Voluntari susține că justiția va dovedi dacă el și fostul ministru al Familiei, Gabriela Firea, sunt vinovați.

Mai mult, Pandele susține că nici Ligia Enache, apropiata familiei, nu știa despre ororile din azile, ci doar l-a ajutat pe Ștefan Godei să facă actele pentru deschiderea fundației.

„Nu am fost chemați de nimeni. Nu am fost chemati de nimeni, nu am fost chemati de nimeni.

Daca ne vor aresta o data, sa ne aresteze. Incetati o data! Cei care v-ati dorit asa ceva si va doriti, incetati o data! Ajunge!

Ligia Enache este un om deosebit, l-a ajutat pe acel crestin sa intocmeasca actele pentru fundatie„, a declarat Florentin Pandele la Realitatea PLUS.

În intervalul 25 noiembrie 2021 – 8 iunie 2023, membrii grupului infracțional organizat condus de Ștefan Godei au reușit să obțină suma totală de 3.763.869 de lei de la DGASPC Ilfov, DGASPC Sector 3 și alte direcții/servicii din cadrul altor primării, prin intermediul conturilor Asociației „Sf. Gabriel cel Viteaz”. Cele mai mari sume au fost primite de la DGASPC Sector 3 (2.550.574 lei) și DGASPC Ilfov (1.178.233 lei). Aceste informații au fost stabilite de procurorii DIICOT în cadrul anchetei.

Ștefan Godei, în calitate de lider al grupului, și fratele său, Daniel Godei, care îndeplinea rolul de coordonator, au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în cadrul acestui dosar. Potrivit procurorilor DIICOT, afacerea pe care aceștia au pus-o la cale consta în exploatarea persoanelor cu dizabilități sau aflate în situații vulnerabile, pe care le internau în condiții inumane în ceea ce presa a numit „azilele groazei”. În același timp, grupul încasa sume mari de bani de la direcțiile de asistență socială, în schimbul unor servicii fictive de îngrijire a bătrânilor, potrivit bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba sa nu te aresteze odata si gata cum iti doresti tu mai Pandele ci sa va perpeleasca la foc mic si pe tine si pe Gabitza ta dupa care sa va dea 20 de ani de puscarie pentru participare directa la omor cu premeditare pe care l-a comis. Stefan Godei protejatul vostru,caci tot asha au murit mai multzi batrani in azilul astuia,nu au murit odata si gata ci i-a infometat de au ajuns batrani aia numai piete si os,de parca erau oameni aia eliberati din lagarele naziste de dupa cel de-al doilea razboi mondial.
7
0
Vrei să fi arestat la primul dosar mai cald poate ei cu suspendare Dacă te caută DNA mai mult ei La multi ani in Jilava
11
0
Sa va aresteze,dati va draq de jigodii imbogatite pe seama populatiei! Jeguri ordinare!
13
1
Sa te auda Dumnezeu. Dar nu doar o data, ci de cate ori meriti. Nu poti fi Il Capo di tutti Capi si sa te dai curat ca un sfant.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510