REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Florin Cîțu, atac INCENDIAR la Dragnea și Teodorovici: Mint! Își bat joc de România! Deficitul este la 5%

Florin Cîțu, atac INCENDIAR la Dragnea și Teodorovici: Mint! Își bat joc de România! Deficitul este la 5%

Replica API 19 ianuarie 2019 | 04:09 588

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, susține că ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici minte și, de fapt, nu ar avea bugetul gata, asta pentru că deficitul este de 5% și nu reușește să jongleze cu cifrele. De asemenea, el susține că Dragnea și Tăriceanu își bat joc de România pentru că știu că situația financiară este dezastruoasă, dar ei prezintă totul ca fiind ideal, conform stiripesurse.ro.

”Cine este ticalos si cine este mincinos?

Romania este o tara in criza fara buget. Pana acum toate explicatiile au fost doar minciuni pe care le-am demontat, una dupa alta.

Sa mai demontam una.

Teodorovici ne spune: "Când vine Parlamentul, din vacanţă, va găsi proiectul de buget realizat, propus, am făcut calculat, estimări. Ştiţi că suntem o Coaliţie la guvernare, este normal ca acest proiect să se discute. Noi, Finanţele, am terminat partea de buget. Urmează această discuţie la nivelul Coaliţiei. Atunci când toate lucrurile sunt convenite, se afişează public”.

Avem doua variante aici:

1. Dragnea si Tariceanu isi bat joc de romani. Ei sunt in vacanta in timp ce Romania nu are buget. Acestia sunt “romanii” care peste tot “apara” interesele romanilor.

2. Teorodovici minte. NU ARE BUGET. Situatia este scapata de sub control. Romania nu are buget pentru ca veniturile nu ajung si deficitul bugetar pentru 2019 este aproape de 5%. Mai ales ca nimeni nu mai da bani cu imprumut Romaniei.

Iar acum a aparut problema de supravietuire pentru CEC si EXIM BANK, nu au bani sa plateasca taxa lacomiei PSD+ALDE, si cheltuieli mai mari la buget cu salariile si beneficiile minerilor.

De fapt, aveti dreptate. Ambele variante sunt adevarate.

Dragnea si Tariceanu isi bat joc de Romania si Teodorovici minte!”, scrie Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bugetul n-a fost niciodata aprobat mai devreme de martie, recordul fiind detinut de Ciolos pe vremea caruia s-a aprobat si transmis in teritoriu in Iunie. De-o data e o mare problema... Cat despre cifre si date, nici cei din guvern nu le stiu prea bine... am dubii ca cei din exterior le pot cunoaste mai bine. Mergem pe presupuneri si agitam lumea aiurea. Daca vreti sa vorbim despre crize, afara de cele de isterie ale opozitiei, jumate din criza va fi generata de panica indusa de cercopiteci alarmist.
0
6
In psd au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-liviu DRACnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii astia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea CCR, CNA si mintea diabolica a menestrelului de la justitie tontonel toader ne fac praf! Incaleca HOTII tara, ne scot din UE si lumea civilizata daca nu ne trezim la timp sa dam cu ei de pamant.
6
1
Nu vreau sa ma bag in controversele politice dar sunt socat cand aud un senator al tarii facand afirmatii false. Alo deficitul nu il declara Teodorovici el este calculat si verificat de Bruxelle, banca mondiala, agentiile de raiting, etc fiindca este un instrument de control foarte important.
1
6
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt ii prostiti cu latrina 3 a securistului voiculescu si guita tv a condamnatului Ghita, nu le raman nici doi bani din ce spuneti voi ca le dati, in timp ce pensile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
8
0
@1321 din ce scrii am inteles ca esti cretin si manipulator si ca vrei muie de la pesede,suntem de acord,fii gata venim sa ti-o dam!
0
6
sa-ti iau fatza-n pula de cretin manipulator !!! Muie cu cacat tie, muie dragnea, muie pesede !!!
7
1
bai cacat de alias ciuma rosie mars dracu la munca si ia-l si Catu parazitu si lasati smecheria cu procentele ca nu tine ,unde mata ai platit cu 40 % mai mult cand ai fost la piata dobitocule? Ia demonstreaza mai vita proasta spune prtul dinainte di dupa bai bolovane .Ca si catu nu ai trecut ce clasa a doua la matematica !
2
7
cretinii de mai jos , toti paraziti , platiti din taxele si impozitele incasata de la noi ,sunt atat de imbecili incat nici daca merg la piata nu sesiseaza scumpitile cu 40 ppc . materiale de constructii au explodat ,bitumul din import la fel sunt blocate toate asfaltarile si constructiile de drumuri si autostrazi . nu se mai vinde nimic criza totala , pensiile au fost marite imbecililor .de la 1 septembrie adica peste noua luni asta-i furt calificat si bataie de joc la adresa pensionarilor .pana atunci euro la 4,8 nu acopera maririle de pensii
11
2
e disperat, s-au dat salarii si nu mai sunt bani de furat cam asta e marea problema de cand s-au marit salariile!
2
12
salariile si pensiile marite s au livrat. ca nu se dau fonduri la si altii asta este!?!
5
13
eu catu partzu m-am stropit din nou in decemmbrie anul trecut inflatia era de 12 % ,acum deficitul de 5% Cred ca cel mai mare deficit este in capul tau ,catu partzu cati neuroni mai ai ?
7
13
Arata ca un limbrici!
7
12
Mai lasa-ne ba chelbosule cu vrajeala ta. De trei ani vine Apocalipsa si Balamucul incontinuu, daca sta sa te creada cineva. Du-te draq de penibil si chitzaie la tine acasa in debara.
8
12
Daca are dreptate sa trimita datele la eurostat. Vorbitul pe la colturi are doar valoare electorala nu salveaza tara . Cand au fost ei la putere tot incompetenta generalizata a fost.
10
12
Jegosule, suntem in sec XXI. Hans Schwarzkopf a descoperit samponul lichid acum 99 de ani. N-ai auzit de aceasta ... "cucerire stiintifica", nespalatule?
9
14
da ariciu asta nu e si el in vacanta ca tot parlamentarul? sau a fost consemnat la domiciliu de mandolina sa zdrangane in locul lui?
9
15

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016