REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florin Cîţu despre avizul negativ: A fost un vot politic în care nu s-a luat o decizie

Florin Cîţu despre avizul negativ: A fost un vot politic în care nu s-a luat o decizie

Replica API 30 octombrie 2019 | 02:11 465

Florin Cîţu

Ministrul propus al Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că avizul negativ primit în comisiile parlamentare reunite este unul politic arătând că, practic, nu s-a luat nicio decizie în condiţiile în care au fost 19 voturi pentru şi tot atâtea împotrivă.

"A fost o audiere lungă şi care a mers într-o direcţie pe care nu o doream. Chiar am cerut de la început să fie o discuţie decentă. Se pare că nu se poate şi ne întrebăm de ce imaginea Parlamentului este cea care este în România. Atunci când preşedintele executiv al PSD dă tonul acestui tip de dezbatere, care nu ne face cinste în Parlament, este clar că ceilalţi nu aveau ce face decât să-l urmeze. A fost un vot politic, în primul rând şi a fost 19 la 19. Acum interpretarea preşedintelui comisiei de la PSD a fost că este un vot negativ. Este un vot politic în care nu s-a luat o decizie dacă mă întrebaţi pe mine", a spus Florin Cîţu, întrebat de jurnalişti despre avizul negativ primit în Comisiile reunite de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor şi din Senat.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a primit marţi aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Membrii celor două comisii au avizat negativ noul mandat cu 19 voturi pentru, 19 împotrivă şi nicio abţinere. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca esti unul din aia spalti pe creier cu muie psd daca ai crezut vreodata ca astia care vin acum o sa faca ce spui tu acolo! pai pensiile speciale a vrut doar sa le impoziteze teodorovici si au sarit ca arsi dapai sa le taie!!!
1
0
giosule , handicapatule , ne imbolnavesti de nervi , iar tu ramai sarac si muist , cu baba ta in duet . Sa sugeti pula giosule tuturor celor cu pensii speciale . Agramatilor , ati baut cerneala si vreti pensii speciale ?
3
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
1
3
nu aduceti si auru din Londra,,sau lati dat de pomana,.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510