REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Florin Cîţu, fost premier:

Florin Cîţu, fost premier:

A.F. 22 decembrie 2022 | 00:00 404

„PSD nu vrea să facă nicio reformă. Este clar (...) Vedem acest lucru și în disperarea cu care împrumută bani MF-PSD la dobânzi astronomice. Inclusiv de la bănci cu capital austriac. Marcel Ciolacu rămâne un MINCINOS. Adică un socialist. ÎI îndeamnă pe români să facă boicot dar el plătește zeci de miliarde de lei dobânzi în conturile băncilor străine. Anul acesta le face cadou băncilor 30 de miliarde de lei. Cea mai mare sumă, DIN ISTORIE, plătită de statul român pe dobânzi.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest limbric economist a imprumutat tara pentru trei generatii si acum plange ca altii fac lucrul asta iar el nu mai este la butoane. Pentru ce ai facut trebuie sa o urmezi pe Nuti sau Bombonel.
0
0
Florin C. a dovedit din plin cum e sa ocupi o functie inalta,plina de responsabilitati ,chiar daca esti varza si rau pe deasupra. Orgoliosi,tupeisti,indivizii care se catara la putere in folos personal ne dau lectii si ne indruma pe cine sa injuram,pe cine sa dam vina pentru orice. Catu si altii ca el sunt niste vomitive bipede. Da,ca PNL,ca PSD ,USR sau altii,in afara de nenorociri si multe alte rele nu au facut nimic. Daca ceva s-a miscat,este din inertia romanilor sarmani,care au tot hamalit pe doi lei,in cazul in care nu si-au luat lumea in cap sa plece din tara asta condusa cretineste,complet tembel.Si da,e bine ca poporul se impotriveste sclaviei si nu e de acord cu pupincurismul oficial de stat fata de orice banditi internationali.
2
0
Chiar nu va ajunge ? Chiar nu v-ati rotit destul ? Tara asta are un tineret destept si frumos ,dar cei cu educatie si bun -simt nu vor sa se bage.Tinerilor,trebuie sa va implicati pentru linistea voastra si a copiilor vostri.Scoateti -i pe vechiturile care s-au perindat de-a lungul anilor la guvernare. Au demonstrat de ce sunt insare Le ajunge.
2
1
acest vasile și-a luat o muye de nu s-a văzut, acum chițăie pe la colțuri. plm
3
1
PSD ESTE LA GUVERNARE CU PARTIDUL DIN CARE FACI PARTE, PNL. PE EI NU-I VEZI? II CRITICI DOAR PE PSD. AI SI TU O COLOANA....STRAMBA TARE
4
1
un t***n nenorocit nu a muncit in viata lui,nu stie ce greu se castiga banul.
4
4

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513