REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
26.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Florin Cîțu, PRIMA REACȚIE după ce s-a vaccinat

Florin Cîțu, PRIMA REACȚIE după ce s-a vaccinat

Replica API 17 ianuarie 2021 | 23:15 1926

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

"Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Ma bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze", a declarat Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte multi romanivor sa-ti dea m pe lamai Catule, voi nu va vaccinati, voi primiti antidotul Covid 19 din laborator, iar prostii se vaccineaza cu mesager covid 19 care modifica genele ADN-ului uman si transmt genele cancerului intarziat, in maxim 12 luni o merlesti. Asa ca, nu mai mintiti poporul cu vaccinarea, sunt doua lucruri total diferite, voi bulangiilor primiti antidotul virusului Covid 19 din laboratorul care a produs si virusul ucigas, iar prostimea primeste vaccinul, adica pasaportul spre cimitir valabil 12 luni de la vaccinare. Soctir idiotilor mondiali !
2
0
Catzu nu era prost, scum e cel mai prost dupa vaccin o sa fie alt prost vaccinat
1
1
Cred ca a inceput sa dea din coada ca prima reactie. Mai ales cand il vede pe Orban
7
0
mai bine il vaccina pt prostie si antihotie
3
2
iti spun eu, asa e cand faci soc anafilactic iar de la vaccin ai sanse mult mai mari decat de la covid asa ca le doresc sa incerce!!
5
3
capetele de pula care comenteaza aici nu stiu ce inseamna sa te sufoci si sa nu ai ce face.
3
9
Citule, iti spun sincer, in fiecare zi ma rog sa mori, si nu rapid.
5
3
Vaccin pentru prostie va trebui
7
2
Parca stim noi ce v-ati injectat? Faceti experimente pe populatie nemernicilor, ca in lagarele de exterminare. Dar pe poporul roman din pacate il caracterizeaza spiritul de turma. Fricosi, lasi, barfitori...pacat de sacrificiul eroilor acestui neam. Se vaccineaza ca sa nu-si piarda serviciul! Doamne ce inapoiati.
7
4
se numeste ser fiziologic
5
2
i-a aparut bube pe creier
4
1
La cat de prost esti catule iti trebuia un vaccin antirabic nu ser fiziologic, ca altceva nu ti-a facut sigur
6
2
Ca virusu' nu a ras majoritatea idiotilor din tara. Daca nici el nu a reusit nu mai avem nicio sansa.
5
8
Romanilor nu le face vaccin, le baga vitamina C pentru ca ei doar de curent au frica. Doamne cati retarzi are planeta asta.
6
8
Maidan Maidanezul asta este imun la otrava. La cati neuroni are, e nevoie de cativa ani pana sa ajunga informatia la creier
10
4
pnl egal:niste retarzi
10
3
pai normal ca nu ai simtit prapaditule ca era vitamina c ... altfel fugeai de iti scaparau calcaiele cum ai facut atunci sti tu
16
4
ramase de la jupanul kwj
13
2
Sper sa mori Citule
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620