REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie! De ce nu vrea ca fetele să îi calce pe urme

Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie! De ce nu vrea ca fetele să îi calce pe urme

A.F. 12 iulie 2024 | 00:00 201

Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) și soția sa Cristina Sima Dumitrescu au o frumoasă familie de mai mulți ani. Cei doi sunt împreună din 2010 și au două fiice minunate. Florin Dumitrescu a dezvăluit însă recent că își ține fiicele departe de bucătărie! Iată de ce nu vrea juratul de la MasterChef ca fetele să îi calce pe urme.

Florin Dumitrescu isi tine fiicele departe de bucatarie! De ce nu vrea ca fetele sa ii calce pe urme

Florin Dumitrescu își ține fiicele departe de bucătărie

La acea vreme, Cristina era jurnalistă și a mers la restaurantul unde lucra Florin pentru a scrie un articol despre el. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ei, iar din prima clipă, Florin s-a simțit atras de ea. Astfel, au început să comunice prin intermediul rețelelor sociale, menținând o relație discretă timp de două luni, până când Florin a luat inițiativa și i-a cerut numărul de telefon. S-au îndrăgostit, iar de atunci sunt de nedespărțit. În iunie 2013, cuplul a devenit părinți pentru prima dată, când s-a născut fiica lor, Ava, care are acum 11 ani. Doi ani mai târziu, familia s-a mărit cu încă o fetiță, Mia, care are acum 9 ani.

Florin Dumitrescu isi tine fiicele departe de bucatarie! De ce nu vrea ca fetele sa ii calce pe urme

Cum fetele sunt mari, evident fiecare are curiozitățile sale. Mulți oameni de întreabă dacă nu cumva măcar una dintre ele vrea să îi calce pe urme marelui chef. Florin Dumitrescu din urmă, însă, se declară temător și spune că nu ar vrea ca fetele să îl moștenească pentru că este o pasiune ce implică multe cheltuieli.

„Fetele mele încă sunt micuțe. Încercăm să ajungem în punctul de a aprinde aragazul. E o teamă. Mi-e și frică să le prindă pasiunea asta. E o pasiune care costă foarte mulți bani. Mă gândesc și dacă vreuna dintre ele își va dori să gătească cine știe ce carne de crocodil, să mă chinui să o aduc. (râde) Va veni momentul în care va trebui să gătim împreună. Momentan încerc să le responsabilizez cu alte treburi ale casei. Spălat vase, pregătit bucătăria pentru gătit, pus masa, ridicat masa, să ajungem să gătim ușor-ușor”, a spus Florin Dumitrescu, pentru unica.ro, citează Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510