REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Florin Iordache, parlamentar:

Florin Iordache, parlamentar:

Replica API 11 august 2017 | 00:00 513

“Dragnea este preşedintele Camerei, dar în acelaşi timp, constituţional, legal, normal, cum vreţi să-i spunem, are dreptul la concediu. Dacă avea rezervare şi trebuia să plece în concediu, putea să gândească atunci când şi-a făcut rezervarea că va veni Guvernul cu Ordonanţe simultan cu rezervările respective? (...). Începând cu marţi, avea bilete de odihnă”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca asta este definitia prostiei!!!
6
0
Sa ma cac pe voi cu bolta.
7
0
Cretinule, nu iti este rusine, de fapt aste caracteristica psd, asta cu rusinea, sa ne aburiti si sa va bateti joc de noi -numai de astia care va luam la rost nu de , noua ce ne da ca le dati un cacat ca v-au ales; ati fost alesi pentru salarii mari, pensii nesimtite si concedii nesfarsite; in rest la furat. Cand o sa se dea cu voi de pamant sa vedem unde mai fugiti porcilor cu draknea si taricacaceanul vostru in frunte.
6
1
Iordache se pisa pe chelia lui Toader.
6
0
nemernicilor, nu va este rusine sa mai faceti afirmatii, sa va mai dati cu parerea, ati obtinut ce ati pohtit, sal;arii, pensii, bonusuri, absolut tot in imbuibarea voastra, acum urmeaza decontul catre noi adica, cresteri de preturi, scumpiri carburanti, asa in lant sa nu ne putem desmeticii. Hotilor, excrocilor, borfasilor, mincinosilor, penalilor, aveti nevoie de odihna dupa atata furt si pentru ce? pentru a pune la cale a se fura ce a mai ramas. Jigodiilor ordinare eliberati tara si de neamurile voastre analfabete cocotate in varful conducerii institutiilor. Poate nu vom muri pana ce voi n
7
3
Astia de prin conducerea tarii,confunda munca acolo cu una la un SRL,ceva... Frate,esti ales sa te sacrifici timp de un mandat pentru binele tarii,neamule! Tara o duce extraordinar de prost, ar trebui ca acele zile libere sa se dea chiar cand trebuie,nu respectand cliseul de tip concediu,macar zece ani,pana cand lucrurile ar incepe sa se miste cu adevarat spre bine,repet,cu adevarat,nu propagandistic. Ii doare-n cur pe sefi,indiferent de partide si institutii. Ei sa aiba salarii si restul,la cacat,sa taca si daca se poate sa munceasca voluntar,,,pentru patrie''.
7
0
Ce sa faca? Daca si-a luat omul bilete prin sindicat? Cum care sindicat? Ala al lor.
8
1
Imaginea prostiei absolute ! Prostia la patrat ! Ciordache merita PSD-ul si PSD-ul il merita pe Ciordache . Limbricii pamantului ...
7
2
Normal mai boule; atata timp cat tara asta este condusa de doi repetenti penali si o gasca intreaga de parlacacati analfabeti si penali , voi aveti toate drepturile si prostimea numai sa va voteze. Noroc ca reusiti sa prostiti pe cei care , noua ce ne da; da oricum le dati un cacat ca asa si merita. Sictir si huuuuooo .nenorocitilor.
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513