REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care deține record la infracțiuni, trimis în judecată

Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care deține record la infracțiuni, trimis în judecată

Virgil STOIAN 11 iulie 2024 | 00:00 156

Vă mai aduceți aminte de Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care deține record la infracțiuni? A fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (trei acte materiale) și - conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (2 acte materiale). Bărbatul a dat mari bătăi de cap oamenilor legii, după ce a condus de mai multe ori beat și fără permis, a dat foc mobilei și unor haine din propriul apartament, și-a agresat soția și a tras și trei focuri de armă, cu un pistol AIRSOFT, în trafic. Acum, va da socoteală în fața judecătorilor. 

Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care detine record la infractiuni, trimis in judecata

Aventura infracțională a lui Hetriuc a început pe 02.02.2024, în jurul orei 20, când a condus autoturismul marca BMW, tipul X5, de culoare maro metalizat, pe Drumul Național 2A, având o îmbibație alcoolică de 1,19 mg/l. Doar trei luni a reușit bărbatul să stea liniștit, pe 5 mai 2024, fiind prins la volan, cu toate că avea permisul suspendat. La doar o săptămână de la acest incident, a condus autoturismul marca BMW, tipul X5, de culoare maro metalizat, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 18 de pe strada Inului, a tras trei focuri în plan vertical cu ajutorul unui pistol tip Airsoft, pentru a amenința o persoană. 

Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care detine record la infractiuni, trimis in judecata
La data de 13.05.2024, în jurul orei 23:15, în timp ce se afla în interiorul imobilului personal, și-a agresat soția, iar ca urmare a violențelor produse aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Și, pentru a pune capac la toate, pe 14 mai 2024, Hetriuc prin împroșcare cu material inflamabil și flacără deschisă, a provocat cu intenție distrugeri la bunuri aflate în interiorul unui apartament, respectiv parchetul pardoselii, mobilă și obiecte de vestimentație, punând în pericol și alte bunuri din imobil, incendiul fiind lichidat cu ajutorul Pompierilor din cadrul I.S.U. Dobrogea.

Florin Lucian Hetriuc, zmeul din trafic care detine record la infractiuni, trimis in judecata
Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis trimiterea în judecată a lui Florin Lucian Hetriuc pentru violență în familie, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (trei acte materiale) și - conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (2 acte materiale). În cauză urmează a se stabili un prim termen de judecată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515