REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
15.9° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Florin Mitroi: Sunt încrezător că voi câștiga detașat. Video

Florin Mitroi: Sunt încrezător că voi câștiga detașat. Video

Victor ROTARU, Emilia BABU, Mariana MURAT 10 iunie 2024 | 00:00 8269

La închiderea secțiilor de vot, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, a susținut o conferință de presă în care a transmis faptul că este încrezător că va câștiga detașat alegerile.

Florin Mitroi: Sunt increzator ca voi castiga detasat. VideoFlorin Mitroi, Bogdan Huțucă, Vergil Chițac

Cu siguranță, vă promit, le promit oamenilor că nu îi voi dezamăgi, sunt încrezător că voi câștiga detașat. Vreau să mulțumesc echipei de la județ, lui Bogdan Huțucă în special că a fost alături de mine în toată perioada și m-a încurajat.

Florin Mitroi: Sunt increzator ca voi castiga detasat. VideoFlorin Mitroi

Vreau să mulțumesc vălurenilor că au fost alături de mine în tot județul și în rest așteptăm rezultatele și cu siguranță că voi avea mai multe de spus.”, a transmis Florin Mitroi. 

Video 1:

Într-o democrație sursa puterii o reprezintă votul. Oamenii care vor câștiga vor avea o mai mare legitimate politică dar și administrativă. Vreau să le mulțumesc echipelor de campanie: de la municipiu și de la județ. Noi am fost complementari.

Florin Mitroi: Sunt increzator ca voi castiga detasat. VideoVergil Chițac

Noi am lucrat în Constanța și pentru județ și județul a lucrat pentru noi, deci a fost o complementaritate și ne-am înțeles foarte bine. Mulțumesc tuturor membrilor PNL, conducerii PNL. Campania noastră a fost una decentă. Ne-am prezentat proiectele, argumentele. Deși am fost atacați vehement, noi nu am răspuns. Ar mai fi de discutat 2 subiecte pe care abia aștept să le abordez. Vom vedea în ce format: campania în sine și rezultatele alegerilor. Ele se conexează amândouă”, a transmis Vergil Chițac. 

Video 2:

Bogdan Huțucă: „Vreau să-mi exprim aprecierea pentru prezența la vot a tuturor constănțenilor. Le mulțumesc că au venit la vot atât de mare. Că și-au exprimat votul pentru un candidat sau altul, un partid sau altul. Suntem conștienți cu toții că votul lor este extrem de important și este sursa legitimității noastre, a tuturor. Vreau să mulțumesc echipei PNL, susținătorii PNL și tuturor reprezentanților noștri în secțiile de votare care acum asigură rigurozitatea procesului de votare. Vreau să mulțumesc tinerilor care ne-au susținut în această campanie electorală, care ne-au fost alături de noi, o campanie frumoasă, oameni frumoși. Avem cu toții așteptări, acestea fiind create de către munca primarilor noștri din ultimii 4 ani de zile. Avem încredere că proiectele realizate, că fondurile europene atrase, că faptele bune, vor găsi aprecierea prin vot a constănțenilor. ”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, voi aveti ochi sa vedeti poza asta? Mutrele lor de hotzi nu va spun nimic????
0
0
Scurtcircuitul il fac aia de sus,acolo se taie tot.Ce nu intelegeti? Nu avem alegeri democratice in 2 tururi ca in alte tari din UE. Romania nu este o tara democrata.De ce credeti ca nu mai avem 2 tururi de scrutin? De asta multi nu mai vin la vot. Legelie trebuie schimbate! Referendum .Cum necum schimbat tot.Daca nu se schimba cum vrea poporul se numeste tot dictatura ca acum.Intr-o democratie adevarata prezinti toti candicatii la tv prezinti show-uri tv cu intrebari de la cetateni,nu te ascunzi ca nu vrei sa raspunzei la intrebari,nu te eschivezi,ca nu raspunzi postului ala de tv,se milogeau de penisatul de la PNL Rares Bogdan paraca esra Isus Hristos sa dea niste declaratii la o tv.Parvenitul are niste ifose si figuri de 2 lei in cap.Mitocanul. Miroase a pute de la o posta.Peste tot primari de galben si la conducere pe judete numai rosii.Astia au facut blat.chiar asa toata harta rosie.Romanii urasc PSD astia se in fig ca p**a.Se intind ca o ciupeca p**a Calului Rosie.
0
0
Alegatori nu stiu ca l-au ales pe dracu in persoana , alegandu-l pe mitroi . Asta in 20 de ani de cand este primar a ajuns latifundiar . A acumulat o avere imensa . Acum , daca chiar va fi presedinte de judet , sa va tineti bine . O sa-si inmiiasca averea . A stiut de la bun inceput mitroi cum sa ajunga aici . Hot inteligent . A dat si satului ca prin asta sa primeasca sustinerea lor . Aici este de apreciat
4
1
Toata tarile din Europa aduc un suflu nou in politica , la noi in Romania nu , De ce oare ? Sunt romanii p.rosti sau cei care trebuiau sa ne convinga sunt SLABI si nu au a vut argumente ,programe , oameni seriosi si nu p******e ? unde este scurtcircuitul ?
3
0
Da.Acu sa te ti debarasa.Praf,excavatoare,gropi multe multe gropi,clădirile plaja,autorizați cu parandaratu,copaci tăiați,speri verzi inexistente.Si si inca un etaj la primarie pt rubedeniile care v or urma sa fie bugetari la Constanța.Comstanteni un k*t umiliți și flegmati k pin acu.Alupigus domnule vergil
4
0
Nimic nu se poate cladj pe frauda, minciuna si dezinteres.
7
1
Bine ca am reusit sa plec din tara. Baaaaaaa chiar nu incercati sa schimbati ceva ????
12
2
Kitzaq castiga la mustata. Mitroi e ca un koi. Cam asta a fost. multumim si la revedere. Sa traiti!
8
3
saracii sunt uzi la q00r, astia de la rep lica, n iesit cine trebuie =))
5
1
Este gata, Mitroi face un centru pentru dresat oi, capre, vulpi. Pentru porcinface un centru vip!!
7
2
La cate amenzi a primit navetistul sigur castigati .
11
1
Voi nu aveti exit polluri? sau nu va convine rezultatul?
26
0
Domnule Mitroi, noi angajatii RAJDP ne-am facut datoria acum vrem sa vedem si promisiunea dumneavoastra. Nu mai vream sa auzim niciodata de Sauciuc, Zagon, Calciu sau Modnianu. Chiar am vrea un audit si trimiterea in judecata a acestor scursuri umane!
23
22
Cancerul Constantei PSD si PNL, si satelitii lor Pusl, aur etc.
26
9
Ti-ai luat toată gasca de hoți și deja i ai băgat în primărie cu contracte....în frunte cu picu!
31
3
Dacă castiga asta care a furat atatia ani va meritati soarta constantenilor
45
1
Dacă nuera Mitroi erai deja uitat
6
5
plec la Eforie
22
4
Vai de el de județ dacă câștiga individul asta, va fura mai rau ca la Valu
50
5
Judetul Constanta va mirosiii a motorina si benzina !
38
6
cel mai bun
5
49

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515