REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu își mai vorbesc de mai bine de două decenii. Care a fost motivul rupturii relației?

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu își mai vorbesc de mai bine de două decenii. Care a fost motivul rupturii relației?

A.F. 21 februarie 2024 | 00:00 428

Fiul lui Florin Piersic a recunoscut că are mai bine de două decenii de când nu mai vorbește cu tatăl său. Relația dintre cei doi s-a răcit treptat și se pare că niciunul dintre ei nu a făcut vreun pas spre rezolvarea tensiunilor.

Florin Piersic Jr. si tatal lui nu isi mai vorbesc de mai bine de doua decenii. Care a fost motivul rupturii relatiei?Florin Piersic Jr

Potrivit fiului marelui actor, ruptura dintre ei a avut loc în anul 2004, atunci când Florin Piersic a avut o reacție neașteptată la premiera unui film la care a lucrat enorm de mult. Atunci Florin Piersic Jr., a simțit că tatăl său nu îi ia munca în serios și a decis să stea departe de părintele său.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declarat Florin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510