REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Florin Piersic reacționează în scandalul „telegrama“: „Vorbele acelea nu-mi aparțin!“

Florin Piersic reacționează în scandalul „telegrama“: „Vorbele acelea nu-mi aparțin!“

A.F. 3 iunie 2023 | 00:00 794

Actrița Iulia Popovici a reacționat furibund la adresa lui Florin Piersic, când acesta a purtat un dialog cu un om al străzii, considerat de unii inadecvat. Iulia Popovici a publicat o presupusă telegramă trimisă de Florin Piersic fostei ”prime doamne” a României, Elena Ceaușescu. Actorul clujean susține însă că nu scris așa ceva niciodată.

Florin Piersic reactioneaza in scandalul „telegrama“: „Vorbele acelea nu-mi apartin!“Florin Piersic

„Îmi spun câțiva dintre cunoscuții mei că ei cred că tot ce se întâmplă acum în presă, este un atac dur împotriva mea. Sunt întrebat: “ Cum a ajuns acel personaj lângă scenă? Zona era împrejmuită și înconjurată de oameni de pază. Cine a făcut asta, a sperat probabil într-o reacție chiar mai dura de cât a fost, din partea ta, dragă Florin, că să poată face tot acest scandal ”. Le trebuia neapărat un pretext să te arunce în aer cu telegramă”. Poate că cine îmi spune asta, are dreptate. Nu știu și nici nu vreau să speculez.

Pot presupune că acea telegramă e un fals, sau la fel de bine, pot presupune că fiind într-o perioada de dizgrație, cineva din familia mea a trimis-o în numele meu, că să mai îmblânzească situația. Așa erau atunci vremurile. Artiștii apăreau sau dispăreau în funcție de simpatia sau antipatia de care se “bucurau” la nivel înalt. Dacă aș fi alergat după avantaje, măcar membru de partid aș fi devenit, dar nici măcar atât nu am fost. Cu siguranță, vorbele acelea nu-mi aparțîn. Dacă aș fi trimis o asemenea telegramă, nu așa aș fi scris-o.

Florin Piersic reactioneaza in scandalul „telegrama“: „Vorbele acelea nu-mi apartin!“

Presa spune că se bănuiește că ar fi o răfuială a acestei actrițe cu mine. Eu nu-mi amintesc să o fi cunoscut și de altfel, nu-mi aduc aminte să mă fi răfuit în viață mea cu cineva. Mama mea, fiica de preot, mi-a spus întotdeauna că dacă cineva mă lovește, să întorc și obrazul celălalt. Asta e. Cine mă iubește, mă iubește, cine nu, nu și dacă sunt oameni care se bucură de tot acest scandal, nu au decât să se bucure. Că și în politică este un alt fel “modern” de a împărți țară în două. Pro și contra. N-au decât. Pe voi, toți cei care îmi scrieți vorbe atât de minunate, vă port în inima mea”, a spus Piersic, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768