REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Florin Piersic se află în stare gravă! Actorul are septicemie

Florin Piersic se află în stare gravă! Actorul are septicemie

Andreea CONDURACHE 9 mai 2024 | 15:02 1123

Florin Piersic se află în stare gravă, au transmis reprezentanÈ›ii Spitalului FoiÈ™or din Capitală, acolo unde actorul a fost transferat joi dimineață. Maestrul are septicemie, iar medicii spun că infecÈ›ia pleacă de la proteza de genunchi.

Florin Piersic se afla in stare grava! Actorul are septicemieFlorin Piersic

„În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie È™i TBC Osteoarticular BucureÈ™ti. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 de ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă. Vom efectua investigaÈ›ii de laborator È™i imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică.

Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informaÈ›ii”, au transmis reprezentanÈ›ii unității medicale. Florin Piersic a fost transferat, în această dimineaţă, de la Institutul Matei BalÅŸ la o clinică privată pentru o analiză complexă (PET CT), iar ulterior a ajuns la Spitalul FoiÅŸor.

Actorul are nevoie de o nouă operaÈ›ie pentru a i se scoate proteza de genunchi, operaÈ›ie „absolut necesară” pentru îndepărtarea sursei de infecÅ£ie, spun medicii. IntervenÅ£ia nu este lipsită de riscuri, precizează reprezentanÅ£ii Institutului ”Matei BalÅŸ” din Capitală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el a trait zece vieti! altii aproape niciuna! cat mai se doreste, se incearca tot posibilul la el dar... din ceva , ceva trebue sa se sfarseasca ,asa ia fost ...scris !
2
0
Dzeu sa-l ierte.....moare in curand.
1
2
Sper ca pana la urma Florin Piersic sa treaca cu bine peste greutatea asta,dar sunt mii de romani care mor din cauza spitalelor si personalului din spitalele romanesti,pana la urma asta este totzi murim odata,mai putzin Ion Iliescu nemuritorul.
4
2
Trebuia trimis în vestul Europei nu la București Un mare actor a ajuns o mare bătaie de joc in spitalele jeg r*mânesc
4
1
Ii doresc multa sanatate . Dar de cateva zile este stire pe toate canalale . Hai sa facem abstractie de cine este , ce a facut si sa ne uitam si in buletin. Oare suntem nemuritori ? . Sanatate si atat la 88 de ani ..
7
1
Il plimba astia din spital in spital ca pe dl. Lazarescu !!!
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016