REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
30.3° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Florin Prunea pune tunurile pe FRF

Florin Prunea pune tunurile pe FRF

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 1200

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, „pune tunurile” pe FRF și îi acuză pe oficialii fotbalului românesc de faptul că echipele sunt lăsate singure, în ciuda faptului că s-au primit foarte mulți bani de la UEFA pentru ajutarea cluburilor prin programul „Hattrick”.

Florin Prunea a vorbit despre situația echipelor din Casa Pariurilor Liga 1 și a anunțat că FRF a primit bani de la UEFA prin programul „Hattrick” care ar trebui să fie utilizați în salvarea echipelor:

„Unii patroni abia așteptau să se întâmple ceva ca să taie finanțările, să taie salariile. Patronii care nu au umblat la salarii vor avea beneficii pe termen lung, pentru că au câștigat încrederea vestiarului.

Dinamo are nevoie de un finanțator, nu e destul ce fac suporterii. Un club ca Dinamo are nevoie de finanțare de dimineață până seara, de la începutul zilei începe să se învârtă robinetul de cheltuieli.

Numai întreținerea bazelor sportive proprii, cum avem noi, FCSB, Craiova, costă câteva sute de milioane în fiecare lună. E foarte greu când nu ai o primărie în spate”.

„Va fi dificil pentru echipele din România să poată îndeplini condițiile impuse pentru reluarea activității. Ar trebui testați jucătorii de două ori pe săptămână, ceea ce va fi imposibil din punct de vedere financiar.

Aici ar trebui să intervină Federația, pentru că a primit foarte mulți bani de la UEFA prin programul Hattrick. Cluburile sunt lăsate singure.

Bani ar fi, trebuie restituită garanția depusă de fiecare echipă la începutul campionatului. Este nevoie de solidaritate, pentru că suferă cluburile, suferă jucătorii și antrenorii”, a mai spus Florin Prunea la emisiunea Digi Sport Special.

„Vorbesc cu Adi Mihalcea în fiecare zi, eu am insistat pentru el. Toate echipele pe care le-a antrenat au primit puține goluri, ceea ce e bine pentru noi, pentru că Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, ceea ce e o rușine.

Dacă nu va fi susținut, nu are nicio șansă. Amenzile sunt foarte mari și nu cred că pe praful ășta cineva își permite să plătească amenzile. Echipele care au început antrenamentele trebuie să fie foarte atente”, a încheiat președintele lui Dinamo, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sta ca strutu cu capul in pamant, poponaru dracu.
4
0
muie dinamooooo
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016