REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Florin Roman: Aleşilor locali social-democraţi le este ruşine cu sigla PSD

Florin Roman: Aleşilor locali social-democraţi le este ruşine cu sigla PSD

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1035

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a afirmat, miercuri, că aleşilor locali ai PSD le este "ruşine" cu sigla partidului, deoarece aceasta a devenit "o adevărată piatră de moară" pentru a obţine un nou mandat.

Florin Roman

"Primarilor PSD le este ruşine cu sigla PSD. Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conştienţi că aceasta a devenit o adevărată piatră de moară pentru a fi realeşi în funcţiile de primar sau de preşedinte al Consiliului judeţean. În foarte multe locuri din ţară, unde au afişat materiale de promovare, aleşii locali ai PSD nu au afişat sigla partidului, iar cei care au făcut-o au pus o siglă minusculă, aproape neobservabilă", a susţinut Roman, într-o declaraţie de presă, scrie Agerpres.

El a adăugat că aleşii locali social-democraţi promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.

"Să ne reamintim totuşi, dacă e să vorbim de mita electorală, de celebra ordonanţă de urgenţă dată de Guvernul PSD, după spargerea USL, prin care peste 500 de primari de la alte partide au sărit în barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiţii. Deşi justiţia s-a pronunţat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanţe care a schimbat practic voinţa cetăţenilor exprimată la vot, PSD a călcat în picioare democraţia. Mulţi dintre aleşii locali ai PSD s-au săturat ca munca din comunităţile lor să fie distrusă de imaginea dezastruoasă a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roşii vechi şi noi. Din aceste motive, vă pleacă primarii, domnule Ciolacu, pentru că aţi uitat de ei şi i-aţi abandonat, la fel ca şi pe cetăţenii pe care îi reprezintă. Din acest motiv vă temeţi de alegeri şi fugiţi de urne", a explicat deputatul PNL.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care "au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii". El a adăugat că PNL "cară primari la Bucureşti" sau le promite, în ţară, tot felul de proiecte şi bani, în schimbul "sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Florine ! Da' halatu'? Cat e halatu'?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436