REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florin Salam, acuzat că a bătut o prostituată într-un hotel din Bucureşti

Florin Salam, acuzat că a bătut o prostituată într-un hotel din Bucureşti

A.C. 16 ianuarie 2024 | 11:11 3671

Interpretul de manele Florin Salam este acuzat că, în 1 ianuarie, ar fi agresat o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Florin Salam, acuzat ca a batut o prostituata intr-un hotel din BucurestiFlorin Salam este acuzat că ar fi agresat o tânără

Incidentul s-a petrecut într-o cameră a Grand Hotel (fostul intercontinental). Femeia s-ar fi aflat în cameră cu Salam pentru a presta servicii sexuale contra cost. După ce ar fi întreținut relații sexuale, Salam ar fi lovit-o pe femeie în cap și în piept cu telefonul, pentru că o suspecta că încearcă să-i fure bani din portofel.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Femeia spune că manelistul este un monstru și că nu a bănuit nicio secundă că i se poate întâmpla așa ceva. Artistul este cercetat acum de poliție. Potrivit surselor, femeia este cunoscută ca fiind damă de companie.

Ce spune femeia!

Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este mărturia tinerei care acuză că a fost bătută de Florin Salam.

Sunt acuzații extrem de dure care i se aduc lui Florin Salam și asta pentru că tânăra, în vârstă de 23 de ani, a venit la Secția 1 de Poliție și a depus plângere împotriva acestuia. Ea a spus că a fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil, atunci când se afla cu Florin Salam, pe 1 ianuarie, într-o cameră de hotel din Sectorul 1.

Femeia și-a scos un certificat medico-legal cu care să poată să-și probeze toate acuzațiile pe care i le aduce manelistului.

La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei, conform antena3.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Excorta in cauza mai mult s-a inflamat pentru ca salam nu a prestat. A incalzit-o si a lasat-o de izbeliste, fapt ce a dus la reclamatie.
2
1
Curvaa nu era doar curvaa mai este si hoață te si fura de bani cind nu esti atent si esti beat de data asta c***a a dat de cine trebuie
1
7
Intr un stat normal, cei doi ar fi fost intr un lagar de munca pentru reabilitare si reintegrare in societate.
13
0
Ciorile astea inpscate ,nu mai promuvai jegurile astea daca va respecteti
10
1
Ai vrut mij?Ai dat de belea.
7
0
acest tzigan parizer sau salam sau branza de burduf nu ar trebui niciodata pomenit in media online. de-aia romanii s-au tampit, multumim r*****a idiotilor
21
0
MUUUIE LA CIIOROI LIBIDINOSI SI SCAARBOSI,
19
0
Vorba aia…si batuta si fu.tu.ta
12
1
Escorta din constanta ! Este fata lu camelia florea de la medgidia ! Este nascuta in 1998 … fata se prostitueaza de ani buni prin danemarca ! Sora ei elena larisa este receptionera la hotel florentina pe bratianu !
15
0
Ce ai cautat la BARAGLADINA?
15
0
A batuto ca nu i sa scuulat.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510