REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Florin Salam este internat în spital

Florin Salam este internat în spital

Victor ROTARU 20 mai 2023 | 14:00 2145

Florin Salam a ajuns pe mâna medicilor, celebrul manelist se află în acest moment internat pe patul de spital. Surse din apropiații lui Florin Salam afirmă că acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate, lucru care îl împiedică să participe la următoarele evenimente pe care le are programate. Se pare că artistul va trebui să petreacă o perioadă la îngrijirile medicale, iar timp de cel puțin 10 zile nu își va putea onora cântările. 

Florin Salam este internat in spital

Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta are un succes colosal cu fiecare piesă pe care o lansează, reușind să își creeze propriul brand, după nume și personalitate. Artistul muncește din greu pentru notorietatea pe care o are și nu încetează nicio clipă să își surprindă fanii.

Va urma o perioadă grea pentru Florin Salam, fiind nevoit să se ocupe primordial de sănătatea lui. Regele manelelor speră să își revină cât mai repede, pentru a se întoarce acasă la familie, dar și pe scenă alături de publicul care îl iubește atât de mult.

Florin Salam a fost infectat cu Covid

Nu este niciun secret faptul că în urmă cu ceva timp, Florin Salam s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a fost nevoie să fie internat la spital.

A ajuns în stare extrem de gravă, motiv pentru care au început și speculațiile. S-a creat o adevărată isterie, după ce a apărut un zvon potrivit căruia manelistul ar fi murit. Ei bine, după câteva zeci de minute de incertitudini, fiica lui a făcut anunțul despre tatăl ei, ba chiar și Florin Salam a ieșit public și și-a liniștit tot fanii, dovedind că, de fapt, trăiește. 
Florin Salam s-a mai confruntat cu alte probleme de sănătate de-a lungul timpului, însă mereu s-a ridicat și a reușit să învingă orice boală.

Dragostea pentru familie și muzică i-a dat putere și a reușit să meargă mai departe, indiferent de obstacol, potrivit wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si va crapa dracului tchioara asta borata!
1
1
Ca în articolul cesta s ar prezenta un tip de Mozart.Dar de fapt e vorba de un mezel în ale muzicii.
2
0
Poate de data asta se adevereste ce zicea protv acum vreun an
0
0
Ceoara imptzita
4
0
Tzhigan j***s
4
0
Salam s a facut carnat
2
0
Salam s a facut carnat
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768