REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Florin Salam i-a dat o lecție lui Bogdan de la Ploiești de față cu toată lumea. „Au arfe trebuie să-i faci să simtă dă-i d... încolo!”

Florin Salam i-a dat o lecție lui Bogdan de la Ploiești de față cu toată lumea. „Au arfe trebuie să-i faci să simtă dă-i d... încolo!”

Mariana MURAT 2 iulie 2024 | 00:00 2574

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești s-au certat la o petrecere de față cu mai mulți invitați. „Regele manelelor”, cum este și intitulat a recurs la un gest necugetat și l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești de la cântare.  „Au arfe trebuie să-i faci să simtă dă-i d... încolo.”

Florin Salam i-a dat o lectie lui Bogdan de la Ploiesti de fata cu toata lumea. „Au arfe trebuie sa-i faci sa simta da-i d... incolo!”Bogdan de la Ploiești și Florin Salam 

Bogdan de la Ploiești se află în acest moment în centrul atenției, după ce a fost implicat într-un conflict alături de Florin Salam. Cei doi maneliști au fost invitați la o nuntă pentru a presta o cântare însă totul s-a transformat rapid într-un scandal monstruos. Totul a pornit în momentul în care tânărul manelist a ținut morțiș să spună în fața invitaților că  Florin Salam nu este pentru el „ Regele României”. Însă răspunsul lui Salam nu a întârziat să apară așa că acesta l-a dat afară pe manelist de la nuntă de față cu toată lumea. 

Video 1:

 

La scurt timp, pe rețelele de socializare Florin Salam l-a criticat pe tânărul manelist. 

Ce era să fac să-l țin acolo? Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul ăla care are grijă de el, am zis bă dacă ăsta este nesimțit. M-am ridicat decât în picioare și am spus „Stop, afară într-o secundă”! L-a aruncat afară pe acolo. Știți ceva? că mă întrebați voi nu sunt bune astea , dar dacă ăștia 0 care nu au nici o valoare  niciodată au arfe trebuie să-i faci să simtă dă-i d... în colo, nu știți că a ieșit de aici? cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îmi făcea mie, îl trimiteam să cumpere bere, suc. Să zică mersi că nu i-au dat ăia două trei palme. Oricum nu le dădeam voie, nu lăsam pe cineva să scuipe cu toate că toți voiau să-l scuipe și să-i dea un șut în fund. El și-a făcut-o. ”

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436