REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Florin Salam s-a predat în dosarul de proxenetism

Florin Salam s-a predat în dosarul de proxenetism

Valentina CAMARA 2 martie 2023 | 00:00 7177

Florin Salam a fost audiat într-un dosar de proxenetism. Inițial, manelistul s-a ascuns de oamenii legi, dar a decis să se predea și să spună tot la scurt timp.

Florin Salam s-a predat in dosarul de proxenetism

Florin Salam a încercat să scape de polițiștii care veniseră să-l ridice și să-l ducă la Secția 24 pentru a fi audiat într-un dosar de proxenetism. La scurt timp, manelistul s-a predat și a acceptat să le spună oamenilor legii tot ce știa.

Polițiștii bucureșteni ai Secției 24 au făcut mai multe percheziții la membrii clanurilor Ștoacă și Macula, fiind acuzați că au exploatat sexual zeci de femei, care se prostituau inclusiv în Centrul Vechi, dar și la unele hoteluri. Unele surse au declarat că unul dintre clienți era chiar Florin Salam, căsătorit cu Roxana Dobre. Manelistul ar fi mers la un hotel situat în Ferentari pentru a își satisface plăcerile.

O echipă din cadrul Biroului de Investigații Criminale a mers acasă la Florin Salam. Inițial, o femeie a declarat că lăutarul nu este acasă, dar autoritățile nu au crezut acest lucru și l-au așteptat. La scurt timp, manelistul s-a predat. El a mers la Secția 24, unde a dat o declarație, în calitate de martor. Chiar soția lui, Roxana Dobre, l-a așteptat.

Florin Salam, audiat într-un dosar de proxenetism

Pe 22 februarie, Poliția Capitalei a făcutmai multe percheziții în București, Ilfov și Vâlcea. Zeci de persoane au fost aduse la audieri, inclusiv Salam. La audieri au fost aduse și două recepționere de la un hotel din centrul Capitalei dar și mai mulți membrii ai clanurilor Ștoacă și Macula.

„În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
persoana publica, pedeapsa pe masura.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303