REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Florin Salam, săltat de polițiști și dus la secție. Video

Florin Salam, săltat de polițiști și dus la secție. Video

Victor ROTARU 9 februarie 2024 | 00:00 5487

Cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam, a fost ridicat de polițiști și dus la secție pentru audieri.

Florin Salam, saltat de politisti si dus la sectie. VideoFlorin Salam

Cântărețul Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, a fost ridicat de polițiști, de acasă, cu mandat de aducere, și dus la secția de poliție din Târgoviște. Potrivit surselor, măsura a fost luată după ce un bărbat l-a reclamat pe Florin Salam pentru înșelăciune. Denunțătorul susține că l-a plătit pe manelist pentru ca acesta să cânte la un eveniment, dar programul artistic nu a mai fost onorat și nici suma de bani nu a fost returnată. Se pare că manelistul a fost citat de mai multe ori în acest dosar, dar nu s-a prezentat la poliție. Acum, el va fi audiat de anchetatori, împreună cu avocatul său, potrivit antena3.ro

Denunțătorul lui Florin Salam susține că a fost înșelat cu mii de euro

Un bărbat din Târgoviște i-a făcut plângere penală cunoscutului manelist Florin Salam, pe care îl acuză că l-a înșelat cu 5.500 de euro. Florin Salam a fost ridicat de către mascați și dus la audieri pentru a da explicații într-un dosar de înșelăciune. Artistul Florin Salam este acuzat că ar fi înșelat un bărbat, după ce i-a spus că merge să cânte la ziua lui și ar fi primit 5500 de euro. Denunțătorul lui Florin Salam a vorbit despre posibila înșelăciune făcută de Florin Salam.

"Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul pe care i l-am dat lui Florin Salam. Este vorba de 5500 de euro. Banii aceștia au fost dați din 2020 până în 2021.  Nu există un contract fizic pentru că eu știu că el nu face contract. La dosar sunt șase martori. Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet. Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el", a spus denunțătorul artistului, Laurențiu Bâțu.

Video, sursa: digi24.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parizer asta a declarat ca nu stie sa scrie . Poate il verifica cineva cum de conduce autoturism si daca are permis de conducere .
1
0
Jegurile astea nu intra sub incidenta legilor ? Evaziune la greu cu sprijinul autoritatilor! Cand vine politia la o sesizare, de ce nu se verifica legalitatea angajarii sau contractarii asa zisilor muzicanti? Fiscul stie ca astia produc doar bani negri dar nu se agita. Altii fac puscarie pentru a suta parte din evaziunea pe care o fac maimutele astea!
4
1
La brutărie cu el
4
1
Din ce a spus reclamantul reiese ca aproape totzi la care a fost F.Salam,el a cantat fara factura sau chitantza,adica a incasat bani la n***u,ar trebui sa se vada daca F.Salam a primit despagubiri de la stat pentru timpul ala cand a fost pandemia Covid, caci nu doar F.Salam ci totzi cei care au cantat la nuntzi,botezuri,ect fara sa plateasca inpozit la stat pe bani incasatzi nu ar fi trebuit sa primeasca despagubiri de la bugetul de stat pentru ca nu au putut sa realizeze venituri din cauza pandeniei Covid,pentru ca asha ceva nu este normal.
10
1
Salam e cel mai tare cantaret
1
23
Se cearta intelectualii între ei.
28
1
daca îl chemi pe salam la nunta înseamnă că tot o înaripată ești și tu așa că nu te mai plânge că banii aia sigur nu i ai muncit, sa av iau tot neamul in caras, c***i borate ai tras Antonescu erați in India, ftvngura de slinosi
34
5
baragladinei !!!
24
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016