REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Florin Salam, săltat într-un dosar de proxenetism și cămătărie

Florin Salam, săltat într-un dosar de proxenetism și cămătărie

Virgil STOIAN 22 februarie 2023 | 11:08 7134

În această dimineață, 22 februarie 2023,  polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie. Printre cei ridicați de poliție s-ar  afla și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele.

Florin Salam, saltat intr-un dosar de proxenetism si camatarieFlorin Salam

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îi doare când le confiști averile!
0
0
Ce surpriză, nu ma așteptam deloc. Așa intelectual de rasă...
3
0
Toti copii de bani gata ai fostilor comunisti se drogheaza, traiesc pe spinarea parintilor cu pensii uriase , masini de lux, droguri, apartamente, toate din taxele si impozitele platite de oamenii de rand… Lingusitorii cizmarului de Ceausescu s-au umplut de bani din pensii nesimtite. Ii folosesc tiganii ca sageti de droguri sa fie pusheri
15
1
Ptr.BEBI:Nu poți glumi cu asta,după cum zici tu,ca i periculos.Vrei sa sperii ,sau doar îți dai cu părerea?Bebi,tara asta are un nume și numele asta nu i de colo.Se leagă ncolo,în istoria noastră,nu a altora,nu v au sa zc a voastră.
1
2
Cum ? c****a implicata in proxenetism si camatarie ? Nu cred...
5
2
Salam , parizer, șunculiță , cu sau fără ceapă ori usturoi.....! Bă autorităților plm , chiar orice cioară se poade da ...cantăreață ! Și drogată , și ....de tot rahatu ..
12
0
Toti tiganii se ocupa cu asa ceva,de ce ne miram?
21
0
Ce sa salte la constanta cand politia e corupta? Alex filip si frasu stau si se drogheaza cu bombardieri ce dracu vorbim
15
0
nu va jucati, cu salam .omul stie multa smecherie.
3
19
Ne închid valorile
27
3
Tara proxenetismului,peștișorilor și interlopiilor!!!...Pe când adunați rechinii Piron,Lefterica,Gazanu,Aidemir,closca,Iarnutac și alti sponsori ai poliției romane???
17
1
si judetul constanta de ce nu se fac astfel de anchete si actiuni ? politia si diicot constanta dorm ? toata tara stie de proxenetii din judetul constanta numai ei nu vad si nu aud nimic; dubios rau de tot daca nu chiar sfidare pe fata
22
1
S-a deschis sezonul la specia Corvus frugilegus, varietatea dosnica..Diliti-i pe toti !
21
1
IDOLUL analfabetilor si agramatilor din romania pesedista, saltat de catre DNA !!! INCREDIBIL !!! In cine o sa mai arunce prostimea cu milioane de euro , pentru scremetele si gemetele gibonului ? ? ?
36
1
Florin Salam este ce mai buna dovada ca in Romania nu exista discriminare, este si minoritar si apartine si unei minoritati secsouale, toata lumea stie ca poarta fuste
21
0
I-au făcut chemare t**e..
10
0
La Mangalia cand veniti sa i saltati pe c****i? DIICOT Constanta doarme,Horea,Closca si Crisani,nr 5 si 8,Str. Garii,TTO.Ori sunteti bara bara.
19
0
Ce dreq ii mai trebuia și acestui cyoroi borat, ca avea un imperiu din banii de la cântări, ii mai trebuia și cămătărie și prostituție…
20
0
CUM POT REZISTA TINERIII ....FARA SALAM-MIZEL ??? PACAT CA NU MAI AVEM ...SALAM...
22
2
Putin show de tv asa le da drumul imediat nu au ce sa le faca
13
3
si acestui manelist borat!
27
0
al vostru Florin Salam, fermecatorul, prafuitu, moartea la femei, luati NFT-ul cu el.
19
0
Vedeta ce mai.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510