REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Florin Salam, scandal monstru, din gelozie, la un hotel de fițe

Florin Salam, scandal monstru, din gelozie, la un hotel de fițe

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 605

Florin Salam ar fi făcut, recent, un scandal uriaș, la un hotel din Poiana Brașov, în timpul căruia ar fi distrus unele obiecte de mobilier. Accesul de furie ar fi avut loc pe fondul geloziei, după ce artistul l-a suspectat pe fiul unui fost mare fotbalist că ar râvni la frumoasa Roxana Dobre.

Florin Salam, scandal monstru, din gelozie, la un hotel de fite

Înainte să fie adus la sediul Secției 24 pentru a fi audiat, în calitate de martor, după ce ar fi frecventat mai multe femei exploatate sexual de un clan periculos din București, Florin Salam ar fi avut o ieșire nervoasă violentă, la un hotel din Poiana Brașov, pe fondul geloziei. Surse din anturajul artistului au dezvăluit, pentru Spynews, că Salam ar fi mers la munte împreună cu soția, dar și cu Laurențiu Aliuță, fiul fostului mare fotbalist, Marian Aliuță.

Potrivit unor surse din anturajul artistului, la un moment dat, Salam ar fi avut un acces de furie și ar fi început să distrugă unele piese de mobilier. Artistul l-ar fi întrebat pe fiul lui Aliuță dacă ar râvni la soția lui, însă puștiul ar fi negat vehement. În urma scandalului, Laurențiu Aliuță ar fi părăsit hotelul și ar fi revenit, la București, cu trenul. Cu toate că tatăl lui a fost un fotbalist de top, Laurențiu nu a urmat o viață de sportiv, ci a optat pentru o carieră muzicală, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303