REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Florin Salam și Roxana Dobre, apariție de senzație într-un club din Londra, de Crăciun

Florin Salam și Roxana Dobre, apariție de senzație într-un club din Londra, de Crăciun

Valentina CAMARA 27 decembrie 2022 | 00:00 1801

Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre, și-au petrecut seara de Crăciun departe de casă, într-un club din Londra. De această dată, manelistul a îmbinat utilul cu plăcutul, așa că, în aceeași seară și-a încântat fanii cu prestația sa muzicală, dar a și petrecut alături de frumoasa sa soție.

Roxana Dobre a atras toate privirile asupra sa, alegând să poarte o ținută cu totul specială, în ton cu sărbătorile de iarnă.

Soția lui Florin Salam este foarte apreciată de internauți, aceștia fiind de părere că, în ciuda faptului că nu este mama biologică a fiicei manelistului, Betty, cele două seamănă ca două picături de apă.

Florin Salam și Roxana Dobre, mesaj special pentru fanii lor

În seara de Crăciun, Roxana Dobre a purtat o rochie lungă roșie, mulată pe corp, care îi scotea în evidență formele. Florin Salam a fost la fel de elegant ca partenera sa. Chiar dacă a și muncit în noaptea de Crăciun, acest lucru nu l-a împiedicat să se îmbrace la patru ace. Cu această ocazie, atât manelistul, cât și soția sa au transmis câte un mesaj special pentru toți admiratorii lor.

„Vă doresc și eu un Crăciun fericit și multă fericire și sănătate. Să ne dea Dumnezeu un an bun și cu multă fericire și sănătate.”, a fost mesajul pe care Roxana Stoian l-a transmis admiratorilor ei din mediul online.

„Vă pupăm din suflet. Crăciun fericit tuturor, de la mine și soția mea. Vă iubim, vă respectăm și vă spunem la munți ani, Crăciun fericit!”, a spus Florin Salam fanilor lui, în timp ce se afla în mașină cu partenera sa.

Viorica de la Clejani, mesaj special pentru Florin Salam și Roxana Dobre

Viorica de la Clejani nu a trecut cu vederea imaginea postată în mediul online de Roxana Dobre. Cele două familii se înțeleg de minune, așa că artista le-a urat celor doi tradiționalul „Crăciun fericit ” în secțiunea de comentarii, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016