REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Florin Salam, umilit la o nuntă

Florin Salam, umilit la o nuntă

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 00:00 1037

După ce a fost dat afară și umilit de la o nuntă, Florin Salam a declarat că meseria lui este foarte dificilă și că multe persoane îl critică pentru că sunt invidioase. Și fanii manelistului au comentat momentul în care acesta a fost umilit și filmat.

Florin Salam, umilit la o nunta

Florin Salam a fost invitat la o nuntă de lux în Craiova pentru a încânta invitații cu muzica sa, dar problemele de sănătate nu l-au lăsat să își termice programul artistic. Cu ochelarii de soare pe față, transpirat și vizibil obosit, lăutarul s-a oprit din cântat, iar mirele a luat atitudine.

Acesta l-a scos pe manelist afară și i-a cerut explicații.„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”, îi reproșează acesta.

Reacția lui Florin Salam

După ce a fost gonit de la nuntă, Florin Salam a declarat că nu este ușor să cânți la atâtea evenimente și că vocea lui a cedat.

„Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor. Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, a fost mesajul lui Florin Salam, publicat în dreptul unui videoclip cu el, de pe contul personal de TikTok.

La scurt timp, fanii lui Florin Salam au declarat că se vede că acesta este răgușit și că orice om mai are și probleme de sănătate. Alții au spus că nu este normal ca toată lumea să tragă de el și că este indicat să facă o pauză.

„Eu care nu ascult manele m-am uitat până la final și se aude clar ca e răgușit. Ați făcut vreodată laringită? Să nu poți să scoți un sunet? Răi sunteți/ Cântă de 30 de ani omul, e obosit, are probleme de sănătate”/ „E răgușit, abia vorbește”/ „Omul va rămâne legendă în muzică, e răgușit, ascultați bine”/ „E foarte normal să cedeze, nimeni nu ar rezista”/ „Multă lume nu înțelege ca a fost și este cel mai muncit solist din toate timpurile”/ „Toţi trag de el pentru că-l vor la evenimente. El încearcă să-i mulțumească pe toţi pentru că iubește ceea ce face”/ „A rămas fără voce”, sunt reacțiile celor din online, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni! Nu putem să-l încadrăm între adevărații artiști ai r*mâniei! Nici vorbă! O persoană oarecare,care dârlăie,cam atît! Nu se poate face comparație cu Aurel Tamaș,Nicu Novac etc! Despre ce discutam!
2
0
Oameni buni! Nu putem să-l încadrăm între adevărații artiști ai r*mâniei! Nici vorbă! O persoană oarecare,care dârlăie,cam atît! Nu se poate face comparație cu Aurel Tamaș,Nicu Novac etc! Despre ce discutam!
2
0
De ce accepta sa mearga la nunti daca este ragusit si nu poate canta? Lacomia asta nu-l lasa nici cand e la pat. pentru bani s-ar trezi si din coma ca sa cante la nunti.
2
0
Cand o c****a boraste de inima albastra iau viagra si-mi bag pwla in muzica voastra
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303