REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Focar de infecție, pe o stradă din Compozitori. Video

Focar de infecție, pe o stradă din Compozitori. Video

Valentina CAMARA 20 februarie 2023 | 00:00 2159

Cartierul Rezidențial Compozitorilor s-a dezvoltat continuu în ultimii ani. Între blocurile și vilele de lux, de exemplu, pe strada Eduard Caudella, numărul 76, zac munți de gunoaie, deșeuri periculoase și resturi menajere pe care, însă, nimeni nu le vede.

Focar de infectie, pe o strada din Compozitori. Video

În ultimii ani cartierul rezidențial Compozitorilor s-a dezvoltat continuu și tot mai mulți investitori se arată interesați de această zonă. Sunt, însă, și proprietari de terenuri care-și neglijează terenurile, ajungând, astfel, să fie transformate în ghene de gunoi. O astfel de situație am întâlnit-o pe strada Eduard Caudella, unde este un adevărat focar de infecție.

Focar de infectie, pe o strada din Compozitori. Video

Pe lângă vegetația care s-a extins considerabil, au fost aruncate la voia întâmplării deșeuri menajere, materiale de construcții sau mobilier vechi. Tot aici, și-au făcut loc și oamenii străzii care au găsit adăpost într-o veche ruină, cu geamuri sparte care stau să cadă în orice moment. Nu este exclus ca aceștia să fi contribuit la imaginea dezolantă din zonă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cartierul Compozitorilor a fost distrus de mafia PSD(Mazare,Constantinescu,Fagadau,etc),Primaria Constanta(Urbanism/Arh Socarici Marius,etc),Mafia PNL(Chitac,etc). Nu mai este cartier de lux,este fieful mafiei imobiliare!
4
0
ce pazesc?
3
1
Eu merg 5 min pe jos si ajung la mare, nu la cimitirul municipal, dar deh, tu ai inceput discutia cu cartierele, dupa cum descrii tu nivelul avansat din cartier, pare ca te duci cu liftul la piață.
5
0
Hai sa mori tu ofticatule! Pe bune? Bate porumbul in geam? Toate cartierele au trecut prin etapa in care drumurile nu erau asfaltate. Ce argument de taran prrost mai este si asta? Ce vezi tu in poza tine de educatia anumitor oameni, nu are de a face cu zona din oras. Asa este peste tot in orasul asta plin de imbecili!
5
6
un cartie makkedonesc "luxury si residence "
6
0
Asa e in tot orasul pe langa tomberoanele jegoase, curatenia nu e o prioritate pt dna menajera sefa!
8
1
Vezi ca pana acum 2 ani mergeai in cizme prin cartierul tau minunat si nu mai vorbim ca inca va bate porumbul in geam.
7
2
Compozitorilor e cartier de lux, saracii de pe soveja si din tomis nord sa se abtina de la comentarii
3
13

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677