REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

FOCURI de ARTIFICII impresionante, de REVELION!

FOCURI de ARTIFICII impresionante, de REVELION!

Replica API 1 ianuarie 2022 | 01:17 3720

Miliarde de oameni din toată lumea au întâmpinat anul 2022, după un an tumultos și copleșit de pandemie, marcat de restricții, recorduri ale cazurilor de infectare. Cu toții am pășit în Noul An cu speranța că vor veni vremuri mai bune. Cerul s-a luminat la cumpăna dintre ani, artifiiciile au pocnit, iar petardele au răsunat.

”Vedeta” petrecerilor este “aurul galben” cu bule, care a marcat trecerea dintre ani, așa că fiecare român a ciocnit cu prietenii, familia, apropiații, la 12 noaptea, un pahar de șampanie, cu urările de rigoare.

VIDEO:

Pentru prima dată la Constanța, la miezul nopții, noul an a fost întâmpinat cu 7 minute de focuri de artificii lansate din 7 locații diferite:

1. Parcul Arheologic

2. Parcul Tăbăcăriei

3. Parc Poarta 6

4. Plaja Reyna

5. Plaja Neversea

6. Campus Ovidius

7. Parcare Vivo mall

Efectele pirotehnice u fost sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara peenalli in politica. Cine greseste, afara! Spuneti-mi cum e mai rau, cu politicieni tineri, incepatori, fara experienta sau cu bosorogi, scoliti la Moscova, cu accent moldovenesc-rusesc si care au prejudiciat statul de sume mari de bani, au stat la inchisoare cativa ani, dar au revenit in politica si mai ales fara a plati prejudiciul...
17
0
Trebuie sa eliminam toate partidele. Facem noi partide valabile maxim 8 ani. In astia 8 ani trebuie sa demonstreze. Ca la noi politica arata a razboi intre galerii. Echipa mea versus echipa ta, versus echipa lor. Pai ce inseamna mascarada asta? Unde ajungem asa? Voi alegeti nenorocitii aia de trandafiri in schimbul catorva alimente de maxim 50lei. Va vindeti ca Iuda viitorul copiilor. Rusine sa va fie!
18
0
De ce l-ai numit pe ala nazist? Pentru ca a zis ca ne-ar ajuta ca tara sa ne civilizam daca am avea voie sa consumam alcool doar in decembrie, de sarbatori? Pai chiar am reduce astfel accidentele rutiere, violenta domestica si dependentii care pentru o jumate de palinca pun stampila pe trandafiri si nu ne lasa sa iesim din noroiul rusilor pe care abia i-am gonit in 1958 cand nu mai aveau ce ne fura si ce bunice a ne viola... Saltati-i in slavi pe pesedisti, ca se zvarcolesc in mormant stramosii nostri... Rusine sa va fie!
17
0
Pesedistii, mari rusofili declarati, sunt sigurii atat de pr0sti incat sa numeasca pe cineva nazist. Asta face parte din mecanismul rusilor de propaganda, asta ai auzit la latrina tv si psd? In Polonia poti face ani grei de inchisoare pentru o astfel de remarca nefondata. Nazisti nu mai exista nici in Germania. Nici in ww2 nu erau toti germanii sustinatori ai nazismului. S-a trezit un copil cu studii inferioare sa foloseasca un cuvant pe care nu-l stapaneste.
16
0
Cred ca Polonia poti face pana la 3 ani de inchisoare daca numesti pe cineva nazist. Voi pesedistilor folosit cam des termenul asta, iar pentru niste sustintatori ai rusilor bolsevici care sunteti, ar trebui sa stiti ca rusii sunt chiar mai rau decat nazistii. Cred ca toata planeta e de acord, este unu lucru bun ca au disparut nazistii, insa nu au disparut bolsevicii inca... Rusii vor refacerea URSS. Voi de gulag nu ati auzit? Ca lag4rele alea nu au au fost prea departe de ale nazistilor ca si activitati.
16
0
Datorita lui Wergil Chitac constanta arata ca un adevarat oras european cu artificii si parcari cu sms
3
15
replica sugeti pola !
8
4
Esti un gunoi uman!Cine te crezi nazistule!
8
36
Multumim lu dom primar care innopteaza la Eforie
11
0
Grigore al nostru zici ca e The Grinch. Ha ha ha!
14
2
Nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar nu mi se par bani aruncati aiurea. Imgineaza-ti cat de banal ar fi fara focul de artificii. Imagineaza-ti cat de urat ar fi fara luminile de Craciun etc. Preferi sa vezi pe strada oameni posomarati? Iarna oricum e grea pentru multi, facturi mai mari, frig, se intuneca repede afara... Emotia sarbatorilor ne ajuta putin sa trecem peste probleme...
35
4
bani aruncati si cam atat .face parte din circul pentru poolime.
13
20
Chiar daca e dreptul lor sa aleaga, sunt prea multi... si nu este ok sa decida viitorul tarii oamenii aia care doar dau de mancat la animale apoi se imbata tot restul zilei... Oamenii aia nu au o treaba cu politica, au acces doar la cateva programe tv, iar alea sunt cumparate de anumite grupari politice care ii induce in eroare... Am reduce accidentele rutiere si violenta in familie, daca ne-ar fi permis sa bem doar in luna decembrie, de exemplu... Nu cred ca am exagerat cu nimic... Ne-am civiliza daca am vota o astfel de lege. Trebuie neaparat s-o facem pentru viitorul tarii...
40
6
sampanie cu cei doi incendiatori?.Merita si ei o cupa de sampanie ca a nenorocit sute de oameni.
15
3
A fost grandios ! Constanta metropola europeana, nu ca saraciile alea din Londra de le-a taiat focul de artificii.
18
5
gresit fiecare a ciocnit un pahar de sampanie , sunt altii saraci daca au avut sa-si cupere o paine s-au poate au ramas flamanzi
18
1
Of.of.of.de.aia.simteam.eu.ca.mi.se.rupe.pullla...
12
6

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303