REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Folia de aluminiu poate deveni un pericol. Cinci alimente care nu trebuie gătite în folie

Folia de aluminiu poate deveni un pericol. Cinci alimente care nu trebuie gătite în folie

A.F. 21 mai 2024 | 00:00 122

Folia de aluminiu este un element comun în orice bucătărie. Cu toate acestea, uneori afectează gustul, textura şi culoarea unor feluri de mâncare. Experţii au enumerat cinci alimente care nu ar trebui preparate, folosind folia alimentară.

Folia de aluminiu poate deveni un pericol. Cinci alimente care nu trebuie gatite in folie

Cartofi - Împachetarea lor în folie înainte de coacere poate cauza probleme. Leguma conţine multă apă, care, sub influenţa căldurii, se condensează pe suprafaţa interioară a foliei. Rezultatul final este un fel de mâncare foarte umed.

Roşii - Sucul de roşii, care este uşor acid, poate dizolva aluminiul. Acest lucru duce la o reacţie electrolitică şi distrugerea foliei.

Citrice - Fructele acide pot reacţiona cu aluminiul, care poate da alimentelor un gust metalic.

Ardeiul iute - Ardeiul iute şi chimenul intră în reacţie cu folia şi pot transfera aluminiul în alimente.

Varza - Se decolorează şi devine neapetisantă. În loc de o legumă proaspătă, uşor dulce, se obţine un aliment tare, cu gust metalic, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436