REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Fondatoare a Asociației Dăruiește Viața îl ironizează pe Raed Arafat

Fondatoare a Asociației Dăruiește Viața îl ironizează pe Raed Arafat

Replica API 31 ianuarie 2021 | 00:03 2875

Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Asociației Dăruiește Viața, susține că tragedii precum cele de la Colectiv, Piatra Neamț și Matei Balș se întâmplă deoarece oamenii sunt pasivi. Revolta este doar în capul nostru, spune Gheorghiu.

Oana Gheorghiu, foto wallstreet.ro

Oana Gheorghiu a scris mesajul după producerea tragediei de la Matei Balș și a amintit despre accidentele de la Siutghiol și Colectiv.

„Așa e, REVOLTA E DOAR ÎN CAPUL NOSTRU. Pentru că acolo am decis noi s-o ținem. Au murit oameni în Apuseni. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Siutghiol. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Colectiv. Au murit în spitale, răniți din Colectiv, din cauza ambiției de a nu-i duce afară, pentru că avem de toate. Ne-am revoltat în capul nostru”, scrie în mesajul fondatoarei Asociației Dăruiește Viața.

Oana Gheorghiu vorbește și despre investițiile ineficiente făcute în sistemul medical.

„Se strică avioane și elicoptere care transportă pacienți grav. Ne revoltăm în capul nostru. S-au plătit în avans 4.000.0000 de euro fără a mai primi vreodată echipamentele medicale. Ne-am revoltat? Măcar în capul nostru am făcut-o? S-au achiziționat zeci de camioane, de așa-zisă terapie intensivă, imposibil de folosit iarna și pe termen lung. Nici măcar în capul nostru nu ne-am revoltat. Acceptăm, mergem mai departe și sperăm mereu că nouă nu ni se poate întâmpla nimic așa de rău. Câțiva se revoltă. Prea puțini pe bune, cei mai mulți în capul lor”, mai spune Oana Gheorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mult adevar graieste ....doar pe media suntem activi ....par exemple....
3
1
Sa dispara odata Arahat asta.doar vrajeala are in capul ala de oaie belita
2
3
Demisia!!!
4
2
La prima ora emiti "ganduri"? Datiasimuiecucactsitiesilumata pesedist imputit. Din cauza voastra am ajuns aici, gunoaielor.
1
5
Hastag Ciolan demisia
4
0
Coco are dreptate, au dat jos un guvern care era ok pt noi, dar l-au lucrat. Acum de ce nu pleaca....de ce nu mai dau ceaiuri si sandwich uri in piata Victoriei...
3
1
Oana Gheorghiu are 100% dreptate. Dar ce legatura are ce a spus ea cu titlul articolului. Care este fraza in care il ironizeaza pe Arafat?
5
0
Degeaba politizati tot, tu nu latrii aici ca esti de buna credinta tu latrii aici pentru ca ai interese cu psd! Toti sunteti o apa si in pamant indifererent de culoare! Sunteti niste hiene ieftine si niste postaci infecti!
2
4
Oana la Cotroceni
1
1
Unde este miscarea hastag, care se isteriza dupa Colectiv ca sadea jos guvernul Ponta dupa o tragedie intr un club privat! Acum dupa doaua tragedii in spitale de stat tac! De ce oare? Ptcu nu era decat o miscare politica, cu scopul de a da jos puetrea si a o prelua ei. Totul a fost manipulare ordinara la care romanii au pus botul. Asa cum au pus botul si la alte manipulari gen ordonanta 114 care obliga multinationalele sa lase mai multi bani in Romania. Ne meritam soarta daca ne lasam manipulati. Cine conduce acum ministerul sanatatii! Tocmaiala care racnea la Colectiv!
15
3
multi viteji! dornici de afirmare dau sfaturi, incrimineaza ,cer demisii, tulbura tara si asa intunecata!abia asteapta la cotitura , dar pana la ea aluneca in zigzag din politica in politica , se mai opres unde e banutul! , sug cat pot si asteapta ...la colt!
4
12
cine e aceasta femeie?are vreun CV la liber?imi amintesc ca la colectiv indemna la revolta si acum nu zice nimic. Pare o securista care face jocuri
5
20
Asa este, noi nu iesim sa protestam, si pe baza asta guvernantii isi fac de cap si fura fara mila din tara asta.
20
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620