REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.6° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Fondatorul formației PINDU trece la afaceri IMOBILIARE... pe ritmuri MUZICALE

Fondatorul formației PINDU trece la afaceri IMOBILIARE... pe ritmuri MUZICALE

Replica API 9 august 2021 | 14:15 14144

Încă un imobil de locuințe ar urma să fie edificat în municipiul Constanța, investiorul fiind George Chendru, fondator al formației Pindu și administrator al societății Gudy Solution SRL. În acest sens, societatea a depus la APM Constanța o solicitare pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul: ,,Construirea imobil P+4E cu funcțiunea de locuințe colective, parcarea auto și organizare de șantier”. Vă amintim că, George Chendru nu este la prima afacere în domeniul imobiliar.

(George Chendru)

Municipiul Constanța se află într-o dezvoltare imobiliară continuă, Ttot mai mulți afaceriști construind imobile reidențiale, iar George Chendru numărându-se printre ei. APM Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Construire imobil P+4E cu funcțiunea de locuințe colective, parcare auto și organizare de șantier”. Imobilul ar urma să fie edificat în municipiul Constanța, parcela VN 280 – lot a1/13.

Vă reamintim că, George Chendru, fondator al formației Pindu, nu se află la prima investiție în municipiul Constanța, acesta ridicând de-a lungul timpului mai multe imobile.

Date despre Gudy Optim SRL

Societatea Gudy Optim Solution SRL a fost înființată în anul 2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Societatea are sediul în municipiul Constanța, strada Verona 2B și este administrată de George Chendru. Pentru anul 2020, societatea a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit pe minus pe 12.431 lei și datorii de peste un milion de lei, iar ca și angajați a înregistrat 0.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti mucanii coate goale comenteaza.. vi s-a lipit stomacu de sira spinarii de atata foame? Makidonii sunt cei mai smecheri in Constanta! Nu am auzit pana acuma de vreun m*****n cersetor, sau care sa isi violeze copiii asa cum fac toti mukanii la stirile de la ora 5! Tot mucani slugi ati ramas de la imperiu otoman si pana in prezent!
0
0
Un escroc a dat vreodata factura la cantari in il verifice in ultimi 10 ani Canta de luni pana luni sa vedem cate facturi a facut. Cei mai mari evanionisti
0
0
nu stiam de ce miroase a zer de oaie prin zona..a aracet..
0
1
Sarac zgarcit face pipi pe voi care ciripiti pe aici.. asti a care lii sa dat ocazia asta de REPLICA sunt cam sifonei pe ascuns!! Va este ciuda ca face lumea si voi si comentati!! Macar e sezon mergeti la plaja si strangeti din dinti s au luati nisip in gura!! BRAVO GUDI!!!
3
3
Bravo Armane!
7
4
nenorociti
9
10
N-am portofelul langa mine
5
4
Replica voi cred ca va bagati in seama ca vreti ceva bani de la astia bani prin sponsorizari sa nu bata la ochi asa faceti cu toti scrieti de ei sa vina la voi dupa sa va zica sa nu ii dai dati in ziar baaa l@b@giilor kktilor sunteti putreziti
11
3
Gioni ficior.moka ii place
16
2
Cel mai artist mare!!! Dar nu prea are bani la el, o lai, platea tini ca mini nu am paratzi la mini
21
4

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118