REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Form Beach a adus paradisul din Bali în Mamaia Nord. Video!

Form Beach a adus paradisul din Bali în Mamaia Nord. Video!

Replica API 16 iulie 2022 | 22:15 7848

Ați visat să ajungeți într-o zonă exotică, precum Bali, însă timpul sau bugetul nu v-au permis?! Ei bine, vine Bali la voi, cu preparate culinare exotice, cu fructe de mare, atmosferă și voie bună. Pe toate le găsiți la Form Beach, în Mamaia Nord, o locație nouă, unde voia bună și distracția, inclusiv cea noctură, sunt ingredientele principale. Prețurile de aici nu ar trebui să vă sperie, pentru că sunt pentru toate buzunarele. Iar dacă nu credeți pe cuvânt, mergeți la Form Beach și vă veți convinge!

Delicii culinare, piscina amenajată în mijlocul beach barului, muzica de calitate pe șezlonguri confortabile, cocktailri preparate de barmani pricepuți, dans și relaxare nocturnă pe ritmurile unor cântăreți de renume...

Toate acestea le găsiți doar la Form Beach, situat în Mamaia Nord, la prețuri mai mult decât accesibile, poate cele mai ieftine din toată stațiunea. Form Beach se află pe litoralul românesc pentru al doilea an consecutiv, iar locația este unică, îți dă senzația că te afli departe de viața cotidiană și de rutina zilnică, undeva pe o insulă exotică.

Totul este posibil datorită Yoviei Negrea, și nu numai, care s-a ocupat îndeaproape de tot ce înseamnă design, vizual și creativitate și a pus pe picioare proiectul Form Beach.

Form Beach a adus Bali în Mamaia

Am început un pic mai greu, tocmai pentru că am deschis un pic mai devreme. Este adevărat că e cam liniște, dar vrem să vă arătăm acest nou format al Form Beach, un nou beach bar, șezlonguri confortabile, restaurant nou, iar tot ce vedeți este inspirat din Bali: așezare, mobilă, meniu cu fructe de mare care vine cu prețuri foarte bune, toată ambianța beach barului, unde am amenajat un loc plăcut cu piscină, a șezlongurilor… totul este inspirat din Bali. Cred că ceea ce ne diferențiază de ceilalți este restaurantul pentru că eu, personal, nu am găsit în Mamaia un loc bun unde să pot mânca cu prețuri rezonabile, în special vara. Ceilalți competitori oferă mâncare bună, dar prețurile sunt destul de mari. Ceea ce oferim noi e un meniu bogat și variat, la un preț accesibil”, a declarat Yovia Negrea.

Șezlongurile, 30 de lei în cursul săptămânii și 40 de lei în weekend

Tarifele șezlongurilor la Form Beach sunt pentru toate buzunarele, însă același confort nu poate fi găsit și în alte locații.

Am stabilit cu vecinii noștri și tarifele șezlongurilor să fie de 30 de lei în cursul săptămânii și 40 de lei în weekend, dar diferența e că șezlongurile noastre sunt nou nouțe, confortabile, foarte mari și distanța dintre șezlonguri e foarte mare”, ne-a mai spus Yovia Negrea.

Preparatele culinare marca Chef Valentin, o senzație, la prețuri mai mult decât decente

Relaxarea pe șezlong sau la piscină ori din restaurant este asezonată cu băuturi de calitate, realizate de barmani pricepuți, la prețuri accesibile. De exemplu, o băutură răcoritoare costă 10 lei, iar un cocktail 30 de lei.

Iar chef Valentin, cu 10 experiență în domeniul Horeca,a venit din Elveția la Form Beach pentru a încânta papilele gustative ale clienților cu preparate care nu pot fi găsite oriunde în stațiunea Mamaia, la prețuri senzaționale.

Bruschete cu pere și smântână, la 27 de lei, paste home made la 37 de lei sau creveți saganaki la 40 de lei.

Video: demonstracție culinară în bucătăria Form Beach

Activez de 10 ani în domeniul HORECA. Am fot în Elveția, apoi am ajuns aici, mi-a plăcut mult proiectul, designul, vibe-ul personalului tânăr și dornic de muncă. Ne axăm pe un meniu internațional, de la pește, fructe de mare, carne de vită, pasăre, până la burgeri cu chifla home made, pastele home made, deserturile, de asemenea, le facem noi. Muncim 14, 15 ore pe zi să avem produsele mereu fresh, avem meniu diferit față de zona acesta, unul aparte, nu avem bucătăria clasică. Clienții sun mulțumiți de gust și de prețuri”, ne-a declarat chef Valentin, care ne-a și făcut o demonstrație în bucătărie.

Video:

Și evenimentele organizate de Form Beach sunt pe măsură. Vineri, 15 iulie, atmosfera a fost întreținută de Paraziții, sâmbătă, 16 iulie, va avea loc un party latino, iar săptămâna viitoare, pe 22 iulie, Carla's Dreams va face senzație. Pe pagina de facebook Form Beach puteți găsi programul evenimentelor, dar și invitații.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513