REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fost angajat al stației GPL de la Crevedia: „Amestecau gaz între cisterne ca să vândă pentru maşini“

Fost angajat al stației GPL de la Crevedia: „Amestecau gaz între cisterne ca să vândă pentru maşini“

A.F. 30 august 2023 | 22:05 3596

Un colaborator al lui Ionuț Doldurea a dezvăluit cum angajații acestuia ar fi combinat gazul de butelie cu propan, fix în stația de la Crevedia, pentru a-l vinde mai apoi ca fiind GPL pentru mașini, la preț de 3 ori mai mare.

Fost angajat al statiei GPL de la Crevedia: „Amestecau gaz intre cisterne ca sa vanda pentru masini“Crevedia Google maps 2021

Acesta spune că gazele erau combinate noaptea, în cisterne, sâmbăta sau duminica, asta în condițiile în care gazul de butelie are un preț de 0,7-0,8 lei/l, iar GPL-ul un preț de peste 3 lei. Gazul amestecat era astfel vândut la un preț triplu, scrie Antena 3 CNN.

Colaborator: Gazul nu mergea în butelii pentru populație. De aia amestecau! Nu au alt motiv pentru care să amestece gazul dintr-una în alta!

Reporter: Deci, ce îmi spuneți? Ei luau gazul pentru populație și îl foloseau pe post de gaz GPL, îl vindeau ca GPL?

Colaborator: Da, ca fiind GPL. Pentru că gazul pentru populație are cifra octanică foarte mică, mai mult butan decât propan. Ca să vinzi la mașină, nu poți să vinzi gaz de butelie, de populație, amesteci cu un gaz mai puternic, cu propan mai mult. Ei făceau amestecul ăsta între cisterne.

Reporter: Dar dumneavoastră de unde știați de filiera asta?

Colaborator: Eu am aflat de ea pentru că am lucrat cu ei. În parcarea aia descărcau dintr-o cisternă în alta. Ei tot timpul descărcau, ei descărcau noaptea. Făceau mai mult sâmbăta și duminica. Vedeți că treaba asta (explozia, n.red.) a fost sâmbăta! Sâmbăta și duminica, atunci când nu sunt ISCTR-urile, nu sunt controale.

Reporter: Practic, încercau cumva să facă transportul și mutarea?

Colaborator: Da, sâmbăta și duminica seara. De ce? Pentru că nu se vede!

Reporter: Oare primarul din Crevedia știa?

Colaborator: Nu, nu știe nimeni. Numai ei, patronii și ăia din depozit.

Colaborator: Ce prețuri au? Au sub un leu, 70 - 80 de bani.

Reporter: Și GPL?

Colaborator: Vindeau cu 3 lei, 3,3 lei.

Reporter: Deci, dacă s-ar face acum o verificare în cisternele lor, ăla nu ar fi GPL 100%...

Colaborator: Aaa, nu, e băgat și aragaz, vă dați seama, gaz de populație, citează stiripesuse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata hoție. Un litru de gaz butelie este pana într-un leu.O butelie de 12 l costa 100 lei.Unde este statul sa protejeze cetateanul.Domeniul distribuirii gpl ,butelii a ajuns in mana beizadelelor. Chipurile bogatiile subsolului sunt ale statului iar statul ar trebui sa urmărească ca preturile produselor petroliere destinate populatiei pt prepararea hranei sa fie controlate iar accizele sa fie reduse.O butelie care trebuie sa coste 20-30 lei o cumperi cu 100 lei.Beizadeaua te fura prin adaos comercial uriaș iar statul prin accizele exagerate pe care le pune.Aceasta este Romania adevarata pt oamenii simpli biruri ,amenzi, accize,ingradirea libertatilor pentru politicieni si neamurile lor afaceri banoase cu statul,acapararea tuturor domeniilor care aduc profit mare.
7
0
(9) Cea mai buna solutie pentru o functionare in conditii de MAXIMA siguranta a unei astfel de statii GPL, este "INGROPAREA" a mai multor rezervoare GPL de dimensiuni mici,"legate"IN SERIE/PARALEL, iar cu ajutorul unor mecanisme speciale si mai costisitoare, DAR SIGURE, gazul petrolier lichefiat (GPL) ar ajnge din "rezervoarele MAI MICI GPL, in siguranta "la pompa", cand clientul solicita acest lucru. GRABA STRICA TREABA! Mai bine mai incet/mai tarziu, decat NICIODATA!!! Ce argumente aveti contra? Ca s-ar produce "cozi la pompa"? Ar avea proprietarul castiguri mai mici? Dar acuma daca a explodat ce se intampla? Mai are profit? Mai sta in libertate? Are victimele pe constiinta? Cine are dreptate? EU sau "sistemul mafiot" FSN-USL-PSD-PNL-UDMR(AUR-SOS)? Cine are dreptate? Voi realizati in ce chinuri a murit prima victima cu arsuri, dar si ce durere sufleteasca a suferit sotul victimei, care a decedat "de inima rea", imediat dupa? Celelalte victime sunt EROI pompieri/medici. CORUPTIA UCIDE
24
1
(8) Poate daca eram si eu "beizadea" precum altii, ci nu un individ cu IQ peste medie, poate ca nu as fi realizat in primele minute ale "analizei stuatiei" ca SOLUTIA pentru "PROBLEMA STATIILOR GPL" este sa ingropi rezervoarele la o adancime mare si la distanta de locuintele oamenilor sau de accesul clientilor. Astfel, in momentul unei astfel de explozii, fenomenul este asemanator precum cel din explozia unui cartus din interiorul unui pusti cu luneta, in care cartusul gol ramane temporar in interior, iar proiectilul iese pe teava pustii. Ei bine, daca ingropi un astfel de rezervor GPL in pamant si "copiezi" mecanismul unei pusti cu luneta (ca exemplu), in cazul unei astfel de tragedii, toata forta exploziei va fi proiectata intr-o directie anume, de obicei in sus, minimalizand daunele si eliminand pierderile de vieti omenesti. Costa prea mult amenajarea? NU VREAU SA AUD! Viata unui om nu costa bani, nemernicilor! Un accident rutier putea ORICAND lovi rezervorul ala GPL de langa drum.
22
1
(7) Deci, statia GPL functiona in ilegalitate. Cu alte cuvinte, proprietarul a comis un act terorist prin "BOMBA EXPLODATA in mod intentionat sau din greseala. Desi, el era constient ca mai devreme sau mai tarziu va avea loc aceasta tragedie. Dar a calcat peste cadavre si s-a imbogatit. Acum trebuie sa plateasca! Deci, proprietarul statiei GPL detinea / a confentionat "O BOMBA"(statia GPL din Crevedia) si apoi a detonat-o, provocand moartea a cel putin 2 romani si 58 raniti grav cu arsuri majore, deci peste 60 de victime, plus sute/mii de "vecini" ai statiei GPL care au suferit rani minore. A fost un ACT TERORIST provocat in mod intentionat sau din eroare de catre toti cei care stiau despre ilegalitatile savarsite de proprietari. TERORISTUL nu trebuie sa fie din alta tara. E PUR TERORISM, iar statul nu a auzit timp de 3 ani de zile"ticaitul BOMBEI GPL"de la Crevedia? Avem SRI? In 3 ani nu a obtinut nimeni informatii despre"BOMBA"? Le-au primit si ignorat cei din PSD-PNL-UDMR? ANTITERO?
19
1
(6) Cand spui TERORISTI/TERORISTI nu te gandesti la indivizi care arata precum Teodosie "Ma.c.h.e" Petrescu (PORCU MACEDON) sau Osama Bin Laden, cu d-alea pe cap si barba lunga, precum a lui Satana. Nu! Teroristii pot fi si la costum si sa mearga din biserica in biserica, la SLUJBA DE DUMINICA si sa imprastie propaganda rusa anti-occidentala, anti-LGBT, anti-globalisti, anti-UE si NATO, anti-sistem, deci pro-rusa si pro-AUR. Teroristii pot arata si precum DAN"CRISTIAN"PURIC (turnator la securitatea ceausista si mare admirator, declarat, al comunismului ceausist, chinez sau nord-coreeano-putinist"modern"). ortodoxinfo(punct)net detinut de TERHES(AUR) imprastie propaganda"ortodoxa"rusa si le numea"sataniste"pe victimele de la COLECTIV. Multe tragedii au in umbra lor acesti extremisti"ortodoxo-pro-rusi"sau"legionari"cum se numesc ei din AUR-NOUA DREAPTA-UNITI SUB TRICOLOR care sunt toti precum ZORII AURII din Grecia. Daca nu ii scoatem in afara legii acum, vor intensifica actele teroriste
18
3
(5) Imi pare rau daca "DERANJEZ SISTEMUL" prin comentariile mele, dar asta este ADEVARUL DUREROS: A explodat "O BOMBA" la Crevedia. In mod direct sau indirect, este afectata imaginea PSD, datorita beizadelei PSD, in plina campanie electorala pentru 2024, deci principalii suspecti pentru provocarea exloziei sunt cei din jurul, din spatele si din interiorul "partidului rival al PSD", adica AUR este PRINCIPALUL SUSPECT. La tragedia de la CARIERA MINIERA de la Jilt, George Simion a (RE)VENIT "la locul crimei" si cerea DEMISIA LUI v****l POPESCU (dusmanul nr.1 al AUR, confirmat si de AURisti). Bate la ochi? AUR si NOII GOLANI/UNITI SUB TRICOLOR aveau ceva "actiuni unioniste" in zona aia, fix in aceeasi perioada, cu zile inainte. SABOTAJ la sistemul de franare a camionului de la tragedia de la JILT? Terorism din partea AUR-Z? La fel cer acum demisia lui Arafat, folosind aceeasi"operatiune speciala". LEGIONARII FIX LA FEL actionau in perioada interbelica cu sabotajele si asasinatele politice.
18
2
(4) STATIA GPL detinuta de beizadeaua PSD NU AVEA AUTORIZATIE DE MEDIU de cel putin 3 ani de zile! Corect ar fi sa fie trasi la raspundere SI cei care nu au raportat functionarea fara autorizatie. Caci si din cauza lor s-a produs tragedia. Doi la mana, faptul ca statia GPL functiona ILEGAL, o transforma intr-o MISCARE TERORISTA. Practic, A EXPLODAT"O BOMBA"la CREVEDIA si au murit cel putin 2 oameni, multi altii au fost ranit grav(Astia fiind pompieri/medici care lipsesc acum de la URGENTE). Mii de locuitori din apropierea statiei GPL au suferit pierderi materiale enorme, pe care nu le achita nimeni, plus ranile minore sau psihice suferite, se datoreaza celor care detin statia GPL. Ala a facut avere in mod ilegal cu GPL, iar vecinii "isi repara gardurile/geamurile/masinile/recolta din buzunar propriu". E ok? TERORISM: "Totalitatea actelor intentionate de violenta comise de un grup sau de o organizatie pentru a provoca o teama generalizata si pentru atingerea unor scopuri politice"(AUR)
19
1
(3) Astia din AUR calca peste cadavre. Amintiti-va ca in spatele AUR se afla si NOII GOLANI si anarhistii huligani din galeriile de fotbal precum "UNITI SUB TRICOLOR" fondati de George Simion etc. De la inceputul invaziei din 24 februarie 2022, pana in prezent, am observat multe "urme fine" de sabotaj pro-rus pe teritoriul Romaniei (in mod special la caile ferate romane, pentru a pune bete in roate transporturilor de cereale ucrainene etc etc etc). Nu e intamplator! In ultimii aproape 2 ani au fost atatea acte de sabotaj la caile ferate romane, cat in ultimii 10-20 la un loc. Nu sunteti deloc atenti la detalii. Pro-rusii din AUR vor cu orice pret scoaterea Romaniei din UE si NATO(roexit)prin alegerile din 2024 si fac astfel de atentate teroriste/sabotaj politic/"para-militar"tip mercenarii Wagner. Chiar WAGNER si alti"agenti rusi"/turnatori la securitatea ceausista comunisto-chinezo-rusofilo-putinista(Dan Puric/Teodosie) pot face asta PRIN"ULTRASI", sa ajute RusiaZ-AUR prin roexit 2024
17
1
(2) Mai jos, la (1) am vrut sa subliniez faptul ca"securistii"din spatele partidului extremist anti-semit roexit AUR, stiau(fiind extrem de bine informati)despre ILEGALITATILE de la statia GPL si la fel de bine ar fi putut SA PRODUCA IN MOD INTENTIONAT o astfel de tragedie, pentru a obtine anumite demisii, pentru a pata imaginea PSD prin beizadeaua primariul PSD din Caracal. AUR fiind principalul"contra-candidat"la alegerile din 2024 impotriva PSD, AUR sunt singurii care"trag foloase"dupa o astfel de tragedie. ACCIDENT SAU NU, e bine de luat in calcul si posibilitatea unui atentat terorist. Pentru ca"TINTA NUMARUL 1"a fost DEMISIA LUI ARAFAT,"preferatul" celor din AUR-SOS. SIGUR AUR-SOS-RUSIA comit atentate teroriste pe teritoriul Romaniei pentru a castiga procente pt. alegerile 2024. DEFINITIA TERORISMULUI precum atentatele cecenilor la blocurile din Rusia, prin care a castigat Putin alegerile, apoi a invadat-o. TRAGEDIA DE LA CARIERA MINIERA Jilt: AUR cerea DEMISIA lui v****l POPESCU
19
1
(1) INCREDIBIL! E SISTEM MAFIOT PSD. In plina campanie electorala pentru 2024, incearca sa ascunda cadavrul sub pres, astfel incat sa fie cat mai putin, spre deloc, afectata imaginea partidului PSD. CACI VINOVATI PENTRU ATACUL TERORIST / EXPLOZIA ACEASTA, este o beizadea PSD, la fel cum aproape tot anul am avut scandaluri cu beizadele PSD implicate. "Securistii" din spatele apritiei partidului extremist"legionar" care militeaza pentru ROexit(AUR) stiau despre ilegalitatile de la statia GPL. (Roexit-scoaterea Romaniei din UE-NATO sub minciuna "ocrotirii Bixericii Ortodoxe Romane", "ocrotirea familiei tradtionale" si lupta lor "in NUMELE LUI DUMNEZEU, ca in Sodoma si Gomora, impotriva alora "altfel" sau"LGBT globalisti" precum ii numesc ei, folosind cuvant cu cuvant din propaganda rusa, mai ales prin lacheul lui Dragnea PSD, anume Terhes sau PIPEREA a caruit fiica este membra LGBTQ, lucru dovedit pe profilul ei de facebook si de aia si"ura pateologica"a lui Gheorghe Piperea fata de LGBT)
18
2
Patronii au spus ca ei stiu ca acolo era doar parcare; pe cat pariem ca asa ramane si se gasesc iar niste acari paun ca la 2 mai ?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510